Emekliye PTT'den Müjde Geldi! Hemen 50.000 TL Ödeme Alabilirsiniz!

Emekliye PTT'den Müjde Geldi! Hemen 50.000 TL Ödeme Alabilirsiniz!

Emekli vatandaşlara kredi avantajlarından yararlanmaları için anında en yakın şubeye giderek sadece kimlikleri ile başvuru yapma imkanı sağlanabiliyor. İşte detaylar...

Emekli bireylerin kredi alması ile beraber en önemli hususun, geri ödeme konusu olduğu biliniyor. Emekli maaşlarında, talep edilen kredi miktarlarının eşit olmaması durumunda birçok vatandaş zorlanabilir. Bankalar tarafından, müşterilerine kredi vermeleri halinde, kişilerin geri ödeme seviyelerine uygun şekilde kredi sağlarlar. Emekli maaşı alanlara, kendi maaşlarına ve gelirlerine özel kredileri tercih etmeleri gerekir.

PTT'den yakın zamanda kampanya duyurusu geldi. Bu kampanyaya göre PTT emekli olan vatandaşlara 50.000 TL ihtiyaç kredisi imkânı sundu. 24 aya kadar bu ödemenin vade seçenekleri uzatılabiliyor.

Emekli vatandaşlara kredi avantajından yararlanmak için en yakın konumda bulunan şubelere gidip yalnızca kimlikleri ile başvuru imkanı sağlanabiliyor. Onaylanmış olan limitlerini anında kullanabiliyor. Maaşlarını yalnızca PTT üzerinden alanların yararlanabileceği bu kampanyada kefil şartı ise yok.

Kampanyaya başvuru yapmak için SMS yöntemini seçebilirsiniz. Emekli maaşlarını PTT'ye yeni taşıyanlara ilk maaş ödemesi sonrası bu hizmetten yararlanma imkânı sunuluyor. Uygun geri ödeme yöntemleri ile kredi almak isteyenlere PTT’ye başvuru yapıp maaşlarını oraya taşıyacakları ifade ediliyor.

Kredi başvurusunu evinizden SMS göndererek yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvuru işlemi için PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın 3050 ‘ye SMS gönderin. SMS gönderimi sonrası kısa bir süre sonra PTT'den size başvuru sonucu için dönüş yapılacaktır.

Emeklilere Kaç Lira Kredi Sağlanıyor?

Emeklilere en yüksek kredi ne kadar çıkar? Bankalardan emekli vatandaşlara sağlanan en yüksek kredi tutarı genellikle emekli maaşlarının 10 ile 15 katı kadardır. Emekli bireylere, en fazla 36 ay kadar yani 3 yıl vade imkaanı ile kredi çekme imkanı sağlanabiliyor. Ayrıca, emeklilerin aylık ödeme tutarları da emekli maaş miktarına göre belirleniyor. Maaşları yüksek ise o kadar yüksek limit ve aylık ödeme tutarı belirleniyor.

PTT şubelerinden, bazı bankalara da kredi için başvuru yapılabilir. Bu bankalardan en çok tercih edileni Aktif Bank'tır. Aktif Bank da diğer bankalar gibi emeklilere 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.