Garanti BBVA'dan Promosyon Ödemelerinde Flaş Karar! 5 Gün İçinde Hesaplarınıza Yatacak! İşte Detaylar...

Garanti BBVA'dan Promosyon Ödemelerinde Flaş Karar! 5 Gün İçinde Hesaplarınıza Yatacak! İşte Detaylar...

Garanti BBVA Bankası’ndan duyuru yapıldı. İşte promosyon ödemesine dair tüm detaylar…

Garanti BBVA’dan, emekli kişilere promosyon ve ek ödeme için müjde verildi. Bankadan, emekli olanların maaşına 10.000 TL'nin altında olana 7.650 TL ödeme verilecek. Ayrıca, emekli maaşlarının en düşük maaşı 7.500 TL'ye yükseltilmesi sonrası, bankaların yayınladığı emekli promosyon rakamları da merak ediliyor. Garanti BBVA, en düşük 7.650 TL promosyon ödemesi verileceğini açıkladı.

Garanti BBVA Bankası’ndan gelen açıklamada, emekli müşterilerine nakit promosyon avantajı sunulacak. Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olanlar için 4.500 TL, 3.500 - 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL promosyon, 7.500 - 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstü olanlara 7.500 TL tutarında promosyon sağlanacak. Promosyon almak için, emekli müşterilerin 1 - 30 Nisan 2023 tarihlerinde gelir ya da maaşlarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA'dan almaları şartı gerekiyor.

3 Yıl Süre İle Kalmak Gerekiyor

Promosyon ödemeleri, müşteri hesabına aktarıldıktan sonra taahhüt süresi başlamış olacak. Ödemeler, SGK’nın belirttiği koşullar kapsamında hesabınıza yatırılacak. Birden fazla emekli maaşı ödemesi alanlara, promosyon taleplerinde, emekli maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi verilecek. Promosyon ödemeleri, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzaları atıldıktan sonra ilk maaşın yatırılması ile beraber ilk 3 iş günü içinde ödeme yapılacak. Taahhüt süresinde, promosyon ödemesine konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecek.

Garanti BBVA'nın emeklilere sağladığı promosyon ve ek ödeme fırsatları, emekli müşteriler için oldukça avantaj sağlıyor. Müşterilerin promosyon şart ve detaylarını inceleyerek, kendileri için en uygun seçeneği belirlemeniz tavsiye ediliyor. Ayrıca, bu bankanın resmi sitesinden de diğer tüm bilgiler elde edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.