Mazot, Benzin ve LPG Fiyatları Güncellendi! Bugün Akaryakıtta Son Durum Ne? İşte Güncel Rakamlar...

Mazot, Benzin ve LPG Fiyatları Güncellendi! Bugün Akaryakıtta Son Durum Ne? İşte Güncel Rakamlar...

Benzin ve mazot fiyatı için brent petrol doğrudan belirleyici olmaya devam ediyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin kaç TL? Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 28 Nisan 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları kaç TL?

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzine bu gece yarısından itibaren bu kez 90 kuruş indirim geliyor. Fiyatlar altına düşecek! Son dakika haberleri...Benzin ve mazot fiyatı için brent petrol doğrudan belirleyici olmaya devam ediyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin kaç TL? Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 28 Nisan 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte 28 Nisan 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrolda gözlemlenen dalgalı seyir motorin ve benzin fiyatlarında zam ve indirim haberlerini beraberinde getiriyor. Araç sahiplerine güzel haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki oynaklıkla birlikte benzin ve motorin fiyatları değişmeye devam ediyor.

OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Fed'in izlediği politikalar ve Rusya'da, Çin'de yaşanan küresel gelişmeler ile benzin ve motorin fiyatları cephesindeki beklentiler değişiyor.

MOTORİN FİYATLARI İÇİN İNDİRİM-ZAM VAR MI?

Benzine bu gece yarısı kallavi bir indirim geliyor. Motorin ve LPG için ise indirim gündemde değil.

Benzine 90 kuruş indirim geliyor

Benzin fiyatı için 21 Nisan tarihinde 1,21 TL'lik indirim geldi. Piyasa kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 90 kuruşluk indirim bekleniyor. Motorin grubu ile otogaza (LPG) herhangi bir indirim gündemde değil.

Güncel akaryakıt fiyatları...
Güncel benzin ve mazot litre fiyatları ne kadar kaç lira? İşte o tablolar:

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI

Güncel benzin ve mazot litre fiyatları ne kadar kaç lira? İşte o tablolar:

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul 19,71 TL
Ankara 20,07 TL
İzmir 20,14 TL

BENZİN FİYATLARI

İstanbul 21,20 TL
Ankara 21,60 TL
İzmir 21,56 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.