Son Dakika! Halkbank'tan Kredi Desteği Duyuruldu! Nakit İhtiyacı Olanlara 50.000 TL Para Ödemesi Verilecek...

Son Dakika! Halkbank'tan Kredi Desteği Duyuruldu! Nakit İhtiyacı Olanlara 50.000 TL Para Ödemesi Verilecek...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ederken Halkbank 50 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Peki şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde.

Sık sık ihtiyacı olan müşterilerine kredi kampanyası düzenleyen Halkbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Müşteriler 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekebilecek! Peki şartlar ne olacak? Kimler başvuru yapabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HALKBANK 50 BİN TL KREDİ

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar sık sık bankaların kredi kampanyalarına başvurmaya devam ediyor. Halkbank müşterilerine uygun faiz oranlı ve ödeme planlı kredi kampanyasını duyurdu. Halkbank kredi kampanyasına başvurular mobil uygulama üzerinden yapılarak anında çekilebilecek. 50 bin TL'ye kadar kredi çekecek vatandaşlar için yüzde 1.94 faiz oranı ve 36 ay vade imkanı sunulacak.

50 bin TL ve 100 bin TL arasında kredi çeken müşteriler için 24 ay vade, 100 bin TL ve üstü kredi çeken müşteriler için 12 ay vade seçenekleri sunulacak. Halkbank kredi ödemelerinde aylık eşit taksit, artan taksit, azalan taksit, üç ayda bir eşit taksit, serbest ödeme şansları sunuluyor. Halkbank bu taksit seçeneklerini müşterilerine gelirlerine göre şekillendirerek sunuyor. Taksit seçeneklerinden birini isteyen müşterinin kredi başvurusu esnasında bunu belirtmesi gerekiyor. Halkbank kredisinin olumlu sonuçlanması için müşterinin kredi notunun yüksek olması gerekiyor. Halkbank gerek görmesi halinde müşteriden ek belgeler talep edebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.