TEB'den Süper Kampanya! Nisana Özel 250 Lira Kampanyası Başladı...

TEB'den Süper Kampanya! Nisana Özel 250 Lira Kampanyası Başladı...

Bankalar tarafından sağlanan kampanyalara bir yenisi eklendi. İlk kez başvuru yapan müşterilerin ilk market harcamasına 250 TL hediye verileceği duyuruldu. İşte TEB kampanya detayları…

Bankalar tarafından Nisan ayına özel kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. TEB mayıs ayına kadar devam edecek yeni dönem kampanyasının detaylarını paylaştı. Kredi kartı ile yapılacak ilk harcamaları özel 250 TL Bonus hediye edileceği duyuruldu. Üstelik kampanyaya özel ilk yıl kart aidatı ücreti de alınmayacak. 1000 TL ve üzeri market harcamalarında 250 TL Bonus imkanından yararlanabilirsiniz. İşte TEB kampanya detayları…

TEB KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

TEB tarafından sağlanan kampanya kapsamında CEPTETEB mobil uygulaması, CEPTETEB internet şubesi www.cepteteb.com.tr adresi, CEPTETEB çağrı merkezi üzerinden kredi kartı başvurusu yapılabileceği belirtildi.

Bunların yanı sıra SMS ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin cep telefonunun kısa mesaj kısmından başvuru yazarak 46 16’ya mesaj göndermesi gerekiyor. Başvuruların 30 Haziran'a kadar yapılabileceği belirtildi.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

CEPTETEB harcadıkça kazandıran market kampanyasının 17 Nisan 2023 tarihinde başladığı belirtildi. Bankaya ait bireysel kart başvurusunda bulunan kişilerin 30 Haziran 2023 tarihine kadar kampanyaya katılabileceği aktarıldı.

Kampanya kapsamında minimum harcama tutarının 1000 TL olduğu aktarılırken 250 TL Bonus hakkında yararlanabileceği söylendi. Kazanılan bonuslar ise 15 gün içerisinde kartlara yüklenecek. Peşin ya da taksitli alışverişler kampanyaya dahil edilmektedir.

Yapılan işlemlerin iptal ya da iade edilmesi durumunda ise kartları tanımlanan bonusların geri alınacağı duyuruldu. Banka kartı ya da ticari kredi kartları ile yapılan başvurular ise kabul edilmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.