Vakıfbank Duyurdu! Bankadan 50.000 Lira Nakit Para Ödemesi Sağlanacak! İşte Koşullar...

Vakıfbank Duyurdu! Bankadan 50.000 Lira Nakit Para Ödemesi Sağlanacak! İşte Koşullar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi işini kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Bu müjdeyle birlikte, gençlerin iş kurmalarına destek olunması hedefleniyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ATO Congresium'da düzenlenen "Gençlik İçin Hemen Şimdi" programında gençlere yönelik faizsiz kredi müjdesi verdi. Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını belirterek, doğalgaz gelirlerinin bir kısmını bu bankaya aktaracaklarını ve buradan iş kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi sağlanacağını söyledi.

Daha önce de evini yenilemek isteyenlere faizsiz kredi verileceğini belirten Erdoğan, bu kez gençlere yönelik bir adım attı. Konuşmasında, Karadeniz gazının 500 milyar dolar ile 1 trilyon dolar arasında hesap edilen rezerv değeriyle ülkemizin son dönemdeki en büyük kazanımlarından biri olacağını belirten Erdoğan, gazın gelirlerinin bir kısmını Aile ve Gençlik Bankası'na aktaracaklarını söyledi.

Aile ve Gençlik Bankası'nın, aile kurumunu güçlendirmek ve gençlere eğitimden evliliğe hayatın her aşamasında destek olmak amacıyla faaliyet göstereceği ifade edildi. Banka aracılığıyla iş kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi verilmesi hedefleniyor.

Diğer yandan, Vakıfbank da 50 bin TL'ye kadar bireysel kredi sağlıyor. 36 aya varan vade seçenekleri sunan Vakıfbank'tan kullanılan 50.000 TL'nin geri ödemesi müşteriye göre değişebilir. Ancak bu iki konu birbiriyle doğrudan ilgili değil, sadece genel bir bilgilendirme amacı taşıyorlar.

KREDİ BİLGİLERİ
sdfadbfdgdfds.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.