Whatsapp'da Son Dakika! Yeni Özellik Çok Yakında Duyurulacak...

Whatsapp'da Son Dakika! Yeni Özellik Çok Yakında Duyurulacak...

Yakında, mevcut resim yazısını kaldırarak iletilen görüntü için özel bir açıklama ekleyebileceksiniz

Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın iletilen resimlere, videolara, GIF'lere ve belgelere açıklama ekleme özelliğini yayınladığı bildiriliyor. Bu özellik şu anda bazı beta test kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

WhatsApp'ı takip eden bir web sitesi olan WABetaInfo'ya göre, mevcut resim yazısı görüntüyü doğru bir şekilde tanımlamıyorsa veya farklı bir açıklama eklemek istiyorsanız bu özellik kullanışlı olabilir.

Yakında, mevcut resim yazısını kaldırarak iletilen görüntü için özel bir açıklama ekleyebileceksiniz. Bu özellik, geçerli resim yazısının görseli doğru şekilde tanımlamaması veya farklı bir açıklama eklemek istemeniz durumunda kullanışlıdır.

Mevcut başlığı kaldırıp kendi başlığınızı eklediğinizde, yeni açıklama ayrı bir mesaj olarak gönderilir, böylece alıcılar bunun orijinal mesaja ait olmadığını bilir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, neden ilettiklerini açıklayarak ve medya hakkındaki düşüncelerini, görüşlerini veya duygularını paylaşarak iletilen medyaya ek bağlam sağlayabilir.

Kullanıcıların iletilen medyaya açıklayıcı bir mesaj eklemesine olanak tanıyan bu özellik, yanlış anlamaları ve yanlış yorumlamaları kesinlikle azaltabilir ve alıcılar arasında medyanın içeriğinin anlaşılmasını geliştirebilir.

Bu güncellemeyi yükledikten sonra, bazı kullanıcıların durum güncellemelerini görüntülerken ve videoları indirirken sorun yaşayabileceğini unutmamak önemlidir. Bu durumda, kullanıcıların sorunu muhtemelen çözecek olan bir sonraki güncellemeyi beklemeleri gerekiyor.

İletilen mesaja açıklama ekleme özelliği, bazı beta test kullanıcıları için resim, video, GIF ve belgeleri bir başlıkla iletirken kullanılabilir ve Play Store'dan Android için WhatsApp beta'nın en son güncellemesini yükledikten sonra kullanılabilir.

Özelliğin WhatsApp hesabınız için mevcut olmaması durumunda, önümüzdeki günlerde daha da fazla kullanıcıya sunulacağını unutmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.