Yapı Kredi Bankası Açıkladı! Kimlik Numarası İle Başvuru Yapanlara Ödeme Verilecek...

Yapı Kredi Bankası Açıkladı! Kimlik Numarası İle Başvuru Yapanlara Ödeme Verilecek...

Kimlik numarasını kullanarak 19.000 TL’ye kadar ödemeyi bu ay sonuna kadar ATM’den alabilirsiniz. İşte başvuru detayları…

19.000 TL'ye kadar ihtiyacı olan vatandaşlara kredi kampanyası başlatan Denizbank ve Yapı Kredi Bankası yapmış oldukları bu kampanyalar ile 3 ay ertelemeli yeni bir kredi paketi hazırladığını duyurdu. Yalnızca TC kimlik numarası üzerinden başvuru ile gelir belgesiz olarak alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyenler bu iki banka üzerinden de kredi başvurularını yapabilirler.

19.000 TL'ye kadar kredi desteği ödemesi alabilirsiniz. Kimlik numaranız ile yapılan sorgulamada, banka kredi notu ve kredi sicili ile beraber daha önceki banka, çalışmalarınız incelenerek ve sizlerin ne kadar alacağı hakkında bilgiler verilir. Cep telefonunuzdan mesaj atarak, kredi başvurusu yapabileceğiniz bu kampanyalara katılım ile tüm bireysel müşterilerin kimlik numaraları üzerinden yapacakları başvuru işlemlerinde 5 dakikada sonucun açıklanacağı belirtildi.

19.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Nedir?

TC Kimlik numarası ile ödeme almak istiyorsanız ve Denizbank ya da Yapı Kredi Bankası hesabınız var ise şubelere gitmeden de işlem yapmak istiyorsanız, bankaların internet şubesini kullanabilirsiniz. Kredi onayı alıp hesabınıza bu ödemeyi yapabilirsiniz.

TC Kimlik numaranız ve SMS ile de başvurunuzu yapabileceğiniz bu kampanyalara katılım ile vatandaşların banka müşterileri olmamaları halinde SMS ile başvuru çok daha önemli olacaktır. Denizbank’tan SMS ile kredi için kredim yazın TC kimlik numarası ve doğum tarihinizi yazıp 32 80’e kısa mesaj atın. Yapı Kredi Bankası’ndan SMS ile kredi başvurusu için TC kimlik numaranız, aylık geliriniz ve doğum tarihinizi yazarak 44 11’e kısa mesaj atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.