Ziraat Bankası'ndan Kredi Müjdesi Geldi! Başvuru Yapan Müşterilerine 100.000 Lira Para Verilecek...

Ziraat Bankası'ndan Kredi Müjdesi Geldi! Başvuru Yapan Müşterilerine 100.000 Lira Para Verilecek...

Ziraat Bankası bu sabahtan itibaren başvuru yapan kişilere T.C kimlik numarası ile 100.000 TL ödeme yapacağını açıkladı. İşte ödeme için koşullar…

Ziraat Bankası tarafından duyuru yapıldı. Banka müşterisi olanlara ve kredi almak isteyen herkese yeni bir duyuru daha yapıldı. 100.000 TL ve üzerinden yeni ihtiyaç kredisi kampanyası bugün itibari ile başladı. Banka hesabınız bulunuyorsa, artık nakit ihtiyacınız için şubelere gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden işlemlerinizi yapacaksınız. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden sizlere hızlı ve anlık sonuç verilmektedir. Ziraat Bankası’ndan yapılan bu açıklamada, nakit kredi alacak olan kişilere, 5 dakikada sonuç verilirken, kişinin kredi notu, maaşları ve T.C kimlik ile yapılan sorgulamadan ne kadar onay alacakları da belli oluyor.

Ziraat Bankası’ndan Kredi Kampanyası Duyuruldu

Ziraat Bankası’ndan kredi alacak olan kişilere çok kısa bir sürede sonuç veren bankalardan biri oluyor. Bankanın bir devlet bankası olması sebebi ile uygun faizler ile ödemeler verilmektedir. Kredi notu ve banka kredi sicili uygun olan kişilere, başvurularını yapabilir ve bu bankadan kredilerini alabilirler. Kredi alarak hemen hesaplarınıza atabileceğiniz bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlere, nakit kredi almak için başvuru yapacakları mobil uygulamalara giriş yapmaları halinde bankadan hesap açılmış olması talep ediliyor.

Kredi başvuru işlemleri ayrıca bankadan, uygun faizler ile kredi imkanından faydalanacak olanlara 5 dakika içinde sonuç sağlanmaktadır. Kredi notu ve kredi siciline uygun olanlara, banka şubelerinden gidip bu bankadan kredi sağlanabilmektedir. Kredi notuna göre işlem yapacaksanız, banka sizlere hemen sonuç veriyor ve maaşınız baz alınarak 100.000 TL kredi verilecektir.

Emekli Olan Vatandaşlara Ödeme Yapılacak!

Emekli maaşları baz alınarak bankadan ödeme alacaksınız. Kredi notu ve kredi sicili uygun olanlara, başvuru işlemi yaparak ödeme sağlanabilmektedir. Kredi notu ve sicili uygun olan emeklilere, maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşınması halinde kredi başvurusu da yapabileceklerdir. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alanlara ayrıca 5000 TL emekli promosyonu da verilebilmektedir. Emekli promosyonunu almak istiyorsanız, 10.000 TL üzeri maaş alanlara 5000 TL ödeme verilmektedir. Bu işlemler ise tam olarak ücretsiz şekilde olup, kredi başvurusu ile beraber sizlere ödeme yapılabilmektedir. Kredi alacaklara, ayrıca diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmayı istiyorlar ise bankadan ödeme alınabilmektedir. 100.000 TL'ye kadar limit ile hem kredi hem de banka borçlarınızı anında kapatabilirsiniz. 24 ay vadeli olarak ödeme tablosunu da oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.