BİM 20 Aralık 2022 Aktüel Ürünleri Birbirinden Güzel Ürünlerle ve Çok Avantajlı Fiyatlarla Geliyor!

BİM 20 Aralık 2022 Aktüel Ürünleri Birbirinden Güzel Ürünlerle ve Çok Avantajlı Fiyatlarla Geliyor!

BİM 20 Aralık 2022 Aktüel Ürünler kataloğu yayınlandı ve salı günü indirime girecek aktüel ürünler arasında pek çok kategoride seçenek yer alıyor. Birçok ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Zincir marketler arasında en çok tercih edilenlerden ve en uygun fiyatlılardan birisi olan BİM her hafta aktüel ürünleriyle tüketicilerin karşısına çıkıyor ve bir salı günü klasiği olarak merakla o hafta nelerin geleceği merak ediliyor. Yeni BİM indirimli ürünler kataloğunda pek ok farklı kategoride, birçok ürün yer alıyor ve özellikle de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

20 Aralık Salı günü BİM raflarında yer alacak olan BİM 20 Aralık 2022 Aktüel Ürünleri kataloğunda yer alan ürünler oldukça fazla. Dost 1 kg probiyotik yoğurt, 400 g laktozsuz sade probiyotik yoğurt, 80 ml Activia Hibiskus Shot birbirinden uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Ayrıca Herby marka bitki çayı çeşitleri de reyonlarda yer alıyor. Kara mürver, zencefil, bal, C vitamini gibi bitki çayı çeşitleriyle kış aylarında direncinizi arttırabilirsiniz. Doğadan markasının probiyotikli Yeşil Çay çeşitleri de aktüel ürünler arasında yer alıyor.

Mevsime Özel Ürünler

BİM 20 Aralık aktüel ürünleri mevsime özel seçenekler sunuyor. Vitaminli şeker çeşitleri, C vitaminli sakız, propolis ekstresi içeren sıvı takviye edici gıda, 24’lü pastil çeşitleri, vitamin C, vitamin D ve çinko içerikli Efervesan tablet gibi seçeneklerle hem damaklarınızı tatlandırabilir hem sağlığınıza katkı sağlayabilirsiniz.

Meysu’nun çeşitli karışık meyve nektarları yanında kabuk tarçın, kök zencefil ve zerdeçal ile birlikte nar da uygun fiyatla BİM reyonlarındaki yerini alıyor. Kış aylarının olmazsa olmazı turşu çeşitleri de aktüel ürünlerde unutulmamış. Kornişon turşusu, pancar turşusu, baharatlı sarımsak turşusu ve organik elma sirkesi de yer alıyor.

Temizlik ve Kişisel Bakım Ürünleri

BİM 20 Aralık 2022 Aktüel Ürünleri sadece gıda çeşitleriyle sınırlı değil. Kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri, petshop ürünleri de indirimi fiyatlarla geliyor. 8 kg Alo toz deterjan, Pril bulaşık deterjanı, Fairy sıvı bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi temizleyici, bulaşık süngeri, Wc blok, genel temizlik sıvısı, Pak genel amaçlı mucize temizleyici ile Orkid ped çeşitleri ve daha fazlası da aktüel ürünler arasında yer alıyor.

Bütün bunlar dışında BİM’de ilk kez göreceğiniz ya da nadir gelen çikolata çeşitleri, cips çeşitleri, kek çeşitleri, gofret çeşitleri ve dahası da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.