Gizlilik İlkeleri

Gizlilik Politikası

Bu sitenin tüm hakları saklıdır. haberkervani.com olarak Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Bu sitede yayınlanan haberler ve makaleler kaynak gösterilerek yayınlanabilir. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazan kişiler sorumludur.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Site adı harici linklerin sorumluluğunu almaz.

Gizlilik Politikası

www.haberkervani.com sitesinin tüm hakları (Haber Kervanı) markasına aittir. İşbu Haber Zamanı üyelik sistemi ve Haber Kervanı Google Play uygulaması mevzu bahis gizlilik politikası ile tüm kullanıcılarına Haber Kervanı sitesi bünyesindeki tüm çalışanları ve üyelik sistemini aleni olarak okuyucularına ve üyelerine bildirmektedir. 

Ana Prensipler ve Güvenlik 

Haber Kervanı, Google Play uygulaması ve Android tüm uygulamalarında kullanıcıların gizliliğine değer vermekte olup, paylaşılan kişisel bilgilerin gizliliği ve bilgilerin güvenliği ile ilgili kullanıcıların kaygılarını saygıyla karşılamaktadır. Bu nedenle Gizlilik Politikası oluşturmuştur. Haber Kervanı, tüm kullanıcılarına ve uygulamayı cihazlarına indiren okuyucularına, güvenlikle ilgili çalışmaları ve teknolojik gelişmeleri takip etmeyi taahhüt eder. Olası saldırılara karşı Haber Kervanı Google Play Uygulaması'ndaki güvenlik açığı olmaması için azami dikkat göstermektedir. Bir yandan da okuyucularına müdahil dışında kalan alanlar ve olası saldırılar  karşısında proğramları edinmelerini de tavsiye etmektedir.

Bilgiler

Haber Kervanı Google Play Uygulaması ve Android uygulamaları, edinme sürecinde okuyucularından kimlik bilgilerini talep eder. Bu talebin amacı, sunulan hizmetin daha çeşitli ve kaliteli bir hale dönüştürülmesi için okuyucu profilini takip etmek amaçlıdır. Bu bilgilerin 3. şahıslarla paylaşılmaması adına Haber Kervanı tüm tedbirleri alacağını taahhüt eder. Haber Kervanı'na sunulan kimlik bilgileri hakları saklıdır.

Yasal Neden Oluştuğunda;

Haber Kervanı Google Play Uygulaması, Kullanıcı/Kullanıcılar'ın, uygulamada aşağıdaki gizlilik prensiplerine ve/veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit etmesi halinde veya yetkili mercilere bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelmesi halinde, Üye ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir. Uygulamayı edinen okuyucular, diledikleri zaman Android cihazlarından uygulamayı kaldırma işlemi gerçekleştirebilirler. Kişisel bilgiler ön görülen hizmet dışında asla kullanılmayacaktır. Haber Kervanı, kullanıcılarına ve okuyucularına kolay edinme ve talep zamanı edinimden kaldırılması hususunda gerekli kolaylıkları sağlamakla yükümlüdür.

İşlemler

Haber Kervanı Google Play Uygulaması ve Android servislerinde haber sunumu, yayınlar göndermek, bülten göndermek, bildirimlerde bulunmak, gerektiğinde müşteri dostu reklam yayını yapılması müşteri memnuniyeti sunmak, amaç ve sonuç odaklı yayın yapmak, kullanıcıların kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler ve veri tabanı oluşturmak hizmetlerini kapsamaktadır.

Bunun dışından Haber Kervanı yürürlükteki mevzuat gereğince yetkili, idari ve resmi makamlardan usulüne uygun olarak talep gelmesi halinde kullanıcıların kendisinde bulunan kişisel bilgilerini ilgili yetkili makamlarla paylaşacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için Haber Kervanı Google Play Uygulaması, kullanıcıların kendisinde bulunan kişisel bilgilerini ilgili yetkili makamlarla paylaşacaktır.

Haber Kervanı Google Play Uygulaması, başka sitelere link verebilir ve/veya başka siteler üzerinden Haber Kervanı Google Play Uygulaması'na bağlantı kurma imkanı tanıyabilir. Haber Kervanı Google Play Uygulaması, bu linklerin bağlantılarının güvenli olması konusunda yükümlülüğü kabul etmekte, akdi durumlarda kullanıcılarını uyarmayı taahhüt etmektedir.

Bilgi Talep Etme

Okuyucular veya kullanıcılar, Haber Kervanı'ndan kendisine ait hangi verilerin hangi amaçla kullanıldığının bilgilendirmesini talep edebilir ve Haber Kervanı kendisinden beklenilecek en kısa süre zarfında ve yasal süreleri geçmeyecek şekilde gerekli bilgilendirmeyi taahhüt eder. Okuyucu veya kullanıcılar, gerekli hallerde ya da lüzum üzerine bilgi edinmek amacıyla info@haberkervani.com adresinden başvuruda bulunabilir.

Haber Kervanı Google Play Uygulaması gizlilik politikası, işbu gizlilik politikası hükümlerini dilediği zaman herhangi bir sebepten dolayı bildirimde bulunmaksızın zaman zaman değiştirebilir veyahut da yenileyebilir. Bu değişiklikler, uygulamaya konulduğu tarihten itibaren yeni tarihi ile birlikte gizlilik politikası içinde yayınlanır.

Privacy Policy 

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to goverment bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the haberkervani.com However, sometimes the haberkervani.com uses third parties to process your information.

haberkervani.com requires these third parties to comply strictly with its instrructions and the haberkervani.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the haberkervani.com we sometimes receive personal information about you.

For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you night tell us who you are, how we can you and what you think of the haberkervani.com and its services. When you use haberkervani.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the haberkervani.com cookies section of our full Privacy Policy.