Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı:08 Eylül 2022 Perşembe İkizler, Başak, Akrep, Dikkat! Haftanın Son Günlerinde Başınıza Neler Gelecek Neler...

Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı:08 Eylül 2022 Perşembe İkizler, Başak, Akrep, Dikkat! Haftanın Son Günlerinde Başınıza Neler Gelecek Neler...

08 Eylül 2022 Perşembe tarihinde bazı burçları aşk bekliyor. Bakalım hangi burç iş hayatında hangi burç aşk hayatında başarı elde edecek.

21 Mart - 20 Nisan Koç Burcu

Koç burcu; bugün çok sakin bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınız için beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmeniz gerek. Son dönemde yaşadığınız çalkantılı aşk hayatınız nihayet bugünlerde durulmaya başlamış. Partnerinize biraz daha fazla zaman ayırmanız halinde sürprizlerle dolu günler sizi bekliyor. 

21 Nisan - 20 Mayıs Boğa Burcu

Boğa burcu; bu günlerde iş hayatında başarılara koşacaksınız. Bu başarınız aileniz ve yakınlarınızın da takdirini toplayacak. Ancak bazı kıskanç gözler gizli gizli sizi izleyecek dikkatli olmalısınız. Aynı başarı Aşk hayatınızda da gündeme gelecek. Partnerinizle aranızdaki küçük meseleleri uzatmadan tatlıya bağlamanızı öneririz. 

21 Mayıs - 21 Haziran İkizler Burcu

İkizler burcu; Aklınızda uzun süredir yer edinmiş kişiye bugün duygularınızı açabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz olumlu mesajlar içeriyor. Yapacağınız itiraflar karşılıksız kalmayacak. Akşam saatlerinde katılacağınız bir organizasyonda bütün gözler üzerinizde olacak. Yakın dostunuz olan bir kişi sizden yardım isteyebilir. Bugünlerde radikal kararlar alırken sonuçları gözden geçirmeyi unutmayın.

22 Haziran - 22 Temmuz Yengeç Burcu

Yengeç burcu; Duygusallıkta tavan yapacağınız bir gün. Partnerinizle ilişkinizde yaşanacak bazı gelişmelere duygusal yaklaşabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissettiğiniz bu günlerde arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramalısınız. Uzun zamandır planladığınız seyahat ve tatil, bu günlerde tamamen ihtiyacınızı karşılayacak. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Ancak kararlar alırken duygularınızın, mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. 

23 Temmuz - 22 Ağustos Aslan Burcu

Aslan burcu; Bugün bazı dostlarınızın da desteği ile geçmişinizde yaşadığınız travmalar ile yüzleşebilirsiniz. Ancak bu yüzleşmenin sonucunda harekete geçecek ve yüklerinizden kurtulacaksınız. İş yaşamınızda bir süredir uğraştığınız sorunlar nihayete bağlanmak üzere. Disiplini ve planlı çalışmayı elden bırakmadığınız takdirde istediğiniz terfii alabilirsiniz. 

23 Ağustos - 22 Eylül Başak Burcu

Başak burcu; Bugün her zamankinden daha aktif olacaksınız. Ancak sakinliğinizi korumalısınız. Planlı ve düzenli hareket ettiğinizde kırıp dökmeden işleri kolayca yoluna sokabilirsiniz. Aşk hayatınızın üzerinde gezen kara bulutları dağıtmak için, partnerinizle olan ilişkinizin arasına giren dedikoduları kulaklarınızı tıkamalı ve yolunuza bakmalısınız.

23 Eylül - 23 Ekim Terazi Burcu

Terazi burcu; Bugün birlikte yaşadığınız aile bireylerinden biri büyük bir maddi kazanç elde edebilir. Sizide etkileyecek olan bu maddi kazancı doğru değerlendirdiğiniz takdirde, çok büyük yatırımlara adım atmış olacaksınız. İş hayatınızda, özel hayatınızı paylaştığınız iş arkadaşlarına karşı zor durumda kalmamak için daha temkinli davranmalısınız.

24 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu

Akrep burcu; Bugün zamanının büyük kısmını eğlenceye ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Yağlı yiyecekler ile beslenmeye devam ederseniz bugünlerde sağlığınız bozulabilir. Egzersiz ve spora daha çok vakit ayırmalısınız. Çevrenizde size hayranlık besleyen kişiyi fark ettiğinizde aşk hayatınızda hiç beklenmedik olumlu gelişmeler yaşamanız kaçınılmaz.

23 Kasım - 21 Aralık Yay Burcu

Yay burcu; Geçmişinizde bıraktığınız ve kalbinizi kıran biriyle bugünlerde karşılaşabilir ve tatsız tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizden biri size aşk hayatınızda bazı tavsiyeler verecek, bu tavsiyelere kulak verdiğinizde aşk hayatınızdaki kargaşa bitebilir, mutlu bir yola girebilirsiniz. Akşam saatlerinde gelecek olan misafiriniz keyfinizi yerine getirecek. 

22 Aralık - 20 Ocak Oğlak Burcu

Oğlak burcu; İş yerinizde yaşayacağınız iletişim aksaklığı gününüzü olumsuz etkileyebilir. Ancak sakinliğinizi koruyup, disiplinli davranırsanız zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Bu dönemde verimli olabilmeniz için uykunuzu düzenli almalı ve daha hafif beslenmelisiniz. Alkol kullanıyorsanız biraz ara vermenizde fayda var. Mide ağrılarına dikkat etmelisiniz.

21 Ocak - 18 Şubat Kova Burcu

Kova burcu; Kendinizi ispatlamak ve çevrenize daha şık görünmek için, lüks harcamalara devam ederseniz ay sonunda maddi anlamda sorun yaşayabilirsiniz. Ailenizle yaşanacak bazı çatışmaları oluruna bırakmalı ve müdahale etmekten kaçınmalısınız. Huzurlu bir yaşam sürmek için biraz sakin olmalı ve bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. 

19 Şubat - 20 Mart Balık Burcu

Balık burcu; Duygusallığı ile ön plana çıkan sevgili balıklar, bu dönemi en hasarsız şekilde atlatmak için biraz daha fazla mantığınızla hareket etmelisiniz. Yönetici gezgenizin baskın olduğu bu dönemde radikal kararlar almamalısınız. Yakın çevrenizden size destek olan ve tavsiyelerde bulunan kişilere sırt çevirmemelisiniz. Aşk hayatınız bu dönemde çok renklenecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.