1-31 Ekim arası mobilden başvurun anında geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek! Garanti Bankası hesabı olanlar DİKKAT!

1-31 Ekim arası mobilden başvurun anında geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek! Garanti Bankası hesabı olanlar DİKKAT!

Garanti BBVA'nın 1-31 Ekim tarihleri arasında özel hazırladığı kampanyalar, büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar…

Garanti BBVA müşterileri ve müşteri olmayı düşünen kişiler, 1-31 Ekim ayına özel güncel kampanyaları yakından takip ederken, Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıyor. Farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler kapsamında sağlanacak bonuslara, faizsiz kredi ve nakit avans fırsatına, yakınını davet edenlere 1000 TL'ye varan bonusa ilişkin Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu. Kampanyanın yanı sıra mobil uygulama müşterisi olanlara sunulacak 1.000 TL bonusun detayları da net olarak açıklandı.

Garanti Bankası'ndan 1.000 TL Bonus!

Garanti BBVA'nın yaptığı açıklamaya göre bu 1.000 TL bonus kampanyası, 1 Ekim 2023'de başlayacak 30 1-31 Ekim 2023'de son bulacak. Bu kampanyadan, Garanti BBVA dijital kanallar üzerinden temassız müşteri olma seçeneği ile müşteri olan kişiler faydalanabilecekler. 

Garanti Bankası hesabı olanlar müjde! Mobilden başvurun anında geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek

1-31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Kasım'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.

Kampanya Detayları:

  • 1-31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Kasım'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.
  • Kampanyaya sanal kartlar dahildir.
  • Kazanılan bonuslar 25 Kasım – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan bonuslar 26 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.
  • *Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olduktan sonra garantibbva.com.tr, mobil, internet, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr kredi kartı başvurusu yapan ve önce bonus.com.tr’den kredi kartına başvurmuş sonrasında Garanti BBVA Mobil’den bankamız müşterisi olan kişiler

Garanti BBVA tarafından sunulan bonus kampanyasından yararlanmak için şubeye gitmeye gerek yok. Ekim ayına özel olarak sunulan bu kampanyalar Garanti müşterileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bunlardan bir tanesi de 1.000 TL bonus kazanmak! Hemen başvuru yapın ve 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1.000 TL bonus kazanın. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor çünkü bu kampanya sadece 30 Ekim'e kadar sürüyor. Ekim ayına özel kampanya fırsatlarına ve bu fırsatların detaylarına Garanti BBVA'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.