10 Bin TL Ödeme Yapılacak! TC Vatandaşı Olanlar Dikkat! Banka Hesabınız Varsa Hemen Alın...

10 Bin TL Ödeme Yapılacak! TC Vatandaşı Olanlar Dikkat! Banka Hesabınız Varsa Hemen Alın...

Kimlik numaraları üzerinden 10000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşların banka hesabı olması durumunda hemen işlemleri gerçekleştirilecektir.

Yapı Kredi Bankası'ndan son dakika duyuruldu. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlara banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplara yatırılıyor.

10.000 TL kredi kullanacaklara banka politikalarına uygun olmaları şartı ile TC kimlik numaralarından yapılacak olan kredi sorgulaması ile birlikte kredi işlemlerine hızlı bir şekilde aynı gün içinde bankadan ya da internetten gerçekleştirilebilir.

Nakit sıkıntısı oluşan bu günlerde ihtiyaç kredisi kullanacakların tercih ettiği özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası en düşük faiz oranları ile beraber kimlik numarasına göre başvurunuzu yaparak ödeme vermektedir. TCKN ile başvurunuzu yapmanız halinde kredi notunuzun 1400 ve üzerinde olması ile Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi ödemesi sağlayacaktır. TC Kimlik numaranızdan başvurunuzu yaparak ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olanlara belirtilen şartlar için kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak verilmektedir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kimlik numaranızı kullanarak yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvuru işlemi sonucunda uygun olan tüm müşterilerine cep telefonları üzerinden bir mesaj atılır ve ne kadar kredi onayı aldığı ile ilgili olarak bilgiler verilmektedir. TC kimlik numarasından başvurunuzu SMS ile gerçekleştirmek istiyorsanız, bireysel kimlik no, aylık gelir ve doğum tarihiniz gün, ay ve yıl olacak şekilde yazıp, 44 11'e SMS gönderilmesi halinde Yapı Kredi Bankası, SMS ile kredi başvurusu tamamlanmış olacak. Kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşların onayı almaları durumunda da kredi işlemleri 5 dakika içerisinde bir sonuç ile sizlere verilecektir. Bankadan onaylanan tutar, SMS ile onaylandı ise banka şubelerinden kimlik ve gelir belgesi ile kredi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.