15 Milyon Emekliye Müjde Geldi! 6000 TL Ödeme Alabileceksiniz! İşte Detaylar...

15 Milyon Emekliye Müjde Geldi! 6000 TL Ödeme Alabileceksiniz! İşte Detaylar...

15 milyon emekli için yeni bir müjdeli haber geldi. 6000 TL ek ödeme yapılacak ve geri ödemesiz olarak verilecek. İşte detaylar...

Son yıllarda ve dönemde bankalar konuya dair çalışmalar yapılmaktadır. 6.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara Kuveyt Türk Bankası'ndan son bir duyuru geldi. Bu kampanya ile birçok emekliyi kendi bankasına çekmeyi başaran ve diğer bankaları da bu yarışa itti. Kuveyt Türk Bankası tarafından emeklilere sağlanan kampanyanın içeriği ise şöyle;

Son dönemde bankalar tarafından emeklilere yönelik ard arda müjde olarak duyuruları yayınlanmakta. Ülkemizde her 10 kişiden birinin emekli olması bankalar için büyük önem taşıyor. Emekli maaşlarını Kuveyt Türk Bankası'ndan almak isteyenlerin 6.000 TL’ye kadar promosyon verileceği duyuruldu.

Kuveyt Türk Bankası'ndan Emekli Promosyon Kampanyası Duyuruldu

SGK'dan ödenen emekli maaş ödemelerinizi Kuveyt Türk'e taşımanız durumunda 5.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 6.000 TL promosyon verilecek.

Emekli Promosyon Kampanyası Koşulları Nedir?

Promosyon için size en yakın olan Kuveyt Türk Bankası şubesine gidip basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Emekliler maaş taşıma işlemleri sonrasında en az 3 yıl boyunca bankadan maaş alacağını taahhüt etmesi gerekiyor. Aksi takdirde promosyon alamayacakları biliniyor.

Müracaat işlemi sonrası emekliler ilk maaşını şubeden aldıktan sonra promosyonu almak için başvuru işlemi yapmalıdırlar. Bu başvurunun ardından 3 iş günü içinde promosyon miktarı peşin olarak teslim edilmektedir.

Bazı koşullarda emekliler birden fazla emekli maaşı alabilmektedir. Sizde birden fazla emekli maaşı alıyorsanız, birden fazla promosyon ödemesi de almanız mümkün olmuyor. Bu durumda emekli maaşı toplamı alınır ve ortaya çıkan ücret baz alınırken bir defa promosyon ödemesi gerçekleşecek.

Vefat eden emekli vatandaşın maaşını almaya hak kazanan eşi ve çocukları da maaşlarını bu bankadan almayı taahhüt edildiğinde bu kampanyadan yararlanabilecekler. Bu promosyonların tutarı ise yukarıda belirtilen ücretler baz alınarak yapılır.

Güncel sonuçlar ile maaşını Kuveyt Türk'ten alan emeklilere son 3 yıl içinde herhangi bir promosyon ödemesi yapılmadı ise, banka şubesine gitme ve promosyon için hemen başvuru yapma hakkı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.