3 Bankadan Ortak Karar Geldi! Vatandaşa 75.000 TL'ye Kadar Kredi Desteği Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

3 Bankadan Ortak Karar Geldi! Vatandaşa 75.000 TL'ye Kadar Kredi Desteği Verilecek! İşte Başvuru Koşulları...

20.000, 30.000, 45.000 ve 75.000 TL nakit kampanyasına star verildi. 3 Banka birleşti ve hemen başvuru yapanlara ödeme yapacak. İşte kredi başvurusu için gerekli şartlar...

3 banka birleşti ve yeni kredi anlaşması ile 75.000 TL'ye kadar ihtiyacı olanlara destek sağlıyor. İhtiyaç kredisi ödemelerinde 24 ay vade ve 36 ay vadeli kredi paketleri oluşturuldu. Nakit sıkıntısı yaşayanların bu sıkıntısı çözülecek. İşte o bankalar...

Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi tarafından başlatılan özel kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacaklara TC kimlik numaralarından sorgulama yaptıktan sonra ne kadar kredi onayı verileceği görülebiliyor ve bu bankalardan diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kullandırılabiliyor. Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası ortak gerçekleştirdikleri bu kampanyada banka kredi puanı 1500 ve üzerinde ise vatandaşlara destek kredilerini gelir belgesiz şekilde sunuyor.

Acil ihtiyaç kredisi için başvuru nasıl yapılır?

Acil nakit ihtiyaçlarınız için Denizbank'tan kredi başvurunuzu gerçekleştirmeyi istiyorsanız hemen telefonunuzdan mesaj yolu ile ne kadar kredi onayı alacağınızı öğrenebilirsiniz. Denizbank resmi internet sitesini kullanarak yapılan duyuruda ihtiyaç kredisi başvuruları cebimde kredi kampanyası şeklinde cep telefonlarından mesaj atanlara gelir belgesiz olarak sunulmaktadır. ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler Denizbank üzerinden SMS ile başvuru yapmayı istiyorlarsa kredim yazıp T.C kimlik ve doğum tarihini yazarak 32 80'e mesaj göndermelidir.

Yapı Kredi Bankası'nda ise düşük faiz oranları ile kredi işlemini gerçekleştirecek olanlara 75 bin TL'ye kadar kredi ödemesi Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulamasından 7/24 yapılmaktadır. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabileceğiniz Yapı Kredi Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kampanyası için bireysel TC'niz, aylık geliriniz ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazıp 44 11'e göndermeniz halinde sorgulanmaktadır. Bu sorgulama ile birlikte ne kadar kredi verileceği anında görülebilmektedir.

Akbank'tan nakit kredi başvurusu için Akbank direkt uygulaması kullanılabiliyor. Şubeye gitmeden kredi kullanması sağlanıyor. Akbank'ta kredi puanı uygun olanlara banka hesabı olması halinde direkt uygulama şifresi ile buradan ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini tamamlaması durumunda kredi ödemesi verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.