4A 4B 4C’li ve EYT'lilere Büyük Müjde! Emekliye 7 Bin 500 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

4A 4B 4C’li ve EYT'lilere Büyük Müjde! Emekliye 7 Bin 500 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Detaylar...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin TBMM Genel Kurul'u tarafından kabul edilmesiyle birlikte promosyon ödemeleri güncellenmeye başladı. Alınan kararlar sonucunda promosyon rekabeti büyük bir hız kazandı.

İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte promosyon rakamlarında yeniliğe gidildi. Mart ayı ile birlikte güncellenen promosyon rakamları emekli vatandaşın dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

İŞ BANKASI MART AYI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Milyonlarca vatandaş tarafından yakın takibe alınan emekli promosyon ödemelerine rakabet devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar tarafında hareketlilik söz konusu. Bankalar arasındaki rekabetin hız kazandığı zamanlarda İş Bankası'ndan mart ayı emekli promosyon açıklaması geldi.

EYT düzenlemesinin kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı EYT düzenlemesinden emekli olan vatandaşları kendi bünyesine katmak isteyen bankalar kampanyaları üst üste duyuruyor.

En çok müşteriye sahip olmak isteyen vatandaşlar en yüksek promosyon rakamlarını vermek için çabalıyor. Belirtilen durumda 2023 yılı için emekli promosyon rekabetinin nasıl devam edeceği merak konusu oldu. İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte mart ayı promosyon rakamları duyuruldu.

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli promosyon rakamlarındaki rekabetin devam ettiği sıralarda İş Bankası tarafından yeni bir güncelleme geldi. Promosyonlar bilindiği üzere emekli maaş aralığına göre veriliyor. Emekli promosyon rakamlarını mart ayı ile birlikte güncelleyen İş Bankası'nın güncel emekli promosyon ödemeleri şu şekilde;

Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaş aralığı 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL ödeme yapılmaktadır.

EMEKLİ PROMOSYONU İŞ BANKASINDAN NASIL ALINIR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle emekli olmanız gerekir. Emekliliğiniz kabul edildikten sonra en yakın İş Bankası şubesine müracaat ederek gerekli işlemleri yerine getirebilirsiniz. İş Bankası ile yapacağınız 3 yıllık maaş sözleşmesi ile birlikte maaş aralığınıza göre emekli promosyonundan faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.