5 Bin TL Ödemeye İlişkin Müjde Verildi! TC Sonuna Göre Yatırılacak! İşte Detaylar...

5 Bin TL Ödemeye İlişkin Müjde Verildi! TC Sonuna Göre Yatırılacak! İşte Detaylar...

5.000 TL Ödeme Yapılacak! Banka kartı ya da Hesabı Olan Herkes Kimlik Numarasına Göre Alıyor…

TC Kimlik numarasına göre 5.000 TL para hesaba yatmış Olabilir! Bankalardan ard arda açıklama yapıldı. İşte o ödemeler ve detayları…

TC Kimlik numaranıza bu ödeme yatmış olabilir. Bankalar bu konuya dair net açıklamalar yaptı. Bu ödemeyi almayanlar da mevcut. Kampanya hakkında gerekli bilgiler bankalardan verildi. Şubeden veya online olarak gerekli bilgileri edinebilirsiniz. İşte bu habere ilişkin tüm detaylar…

TC kimlik numarası ile 5.000 TL ödeme almak isteyenler, bankaların yapmış olduğu kampanyaya katılabilirler. Yapılacak olan ödeme ile talep edilen miktar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade imkanı ile sunuluyor. Başvuru yapacak olanların bankanın belirlemiş olduğu koşulları da taşıyor olmaları gerekir.

QNB Finansbank Kampanyası Başlıyor

QNB Finansbank, müşterileri için 36 ay vadeli kredi desteği imkanı sağlanıyor. Bankadan sunulan kampanya için TC kimlik numarasını 5030’a mesaj olarak göndererek başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sonrasında kısa bir süre sonra içinde onay gelecektir. Onaylanan krediyi şubeye gitmeden hesabınıza aktarabilirsiniz. Düşük faiz oranları ile verilen kredi kampanyası için banka 36 ay vade seçeneği sunuyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan Kredi Kampanyası

Yapı Kredi’den vatandaşlara ihtiyaç kredisi olarak kampanya başlatıldı. Banka üzerinde hesabı olanlar mobil uygulamadan 5 bin TL’lik ödemeyi 36 ay vade imkanı ile şubelere gitmeden kullanabilecek. Bankanın verdiği 5 bin liralık kredi ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Başvurular banka şubelerinden ya da internet üzerinden yapılabilir.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

ING Bank’tan ihtiyaç sahibi olanlara kredi imkânı sağlıyor. Kampanyaya katılım için bankanın internet sitesini kullanabilirsiniz. Siteden yapılacak başvuru ile onay anında alınabilmektedir. Başvuru formundan verilen bilgiler ışığında belgeye ihtiyaç duyulmadan kredi desteği verilebilir. Kampanyada vade imkanı 36 ay şeklinde belirlenirken, ilk ödeme için 3 ay erteleme kolaylığı da bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.