Akbank 30 Kasım Tarihine Kadar 1500 TL Nakit Ödül Verecek! Akbank’tan Ödül Nasıl Alınır?

Akbank 30 Kasım Tarihine Kadar 1500 TL Nakit Ödül Verecek! Akbank’tan Ödül Nasıl Alınır?

Akbank, müşterilerine yönelik Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olan çekici bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu kampanyanın detayları nedir?

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bilgilere göre, 1 Kasım'da başlayan ve 30 Kasım'a kadar devam edecek olan kampanya, 1500 TL'ye varan nakit ödül fırsatını sunmaktadır. Bu özel kampanya, mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olmak isteyenlere özel bir teklif sunmaktadır.

İlk Defa Akbank Müşterisi Olanlar Kampanyadan Yararlanabilirler

Kampanya kapsamında, 1001TURKCELL davet kodunu kullanarak mobil uygulama üzerinden ilk defa Akbank müşterisi olanlar, Turkcell cep telefonu fatura ödemesi talimatı vererek aylık 500 TL'ye kadar nakit iade kazanma şansına sahiptirler. Üç ay boyunca devam edecek bu kampanya ile toplamda 1500 TL'ye varan nakit ödül elde etme imkanı bulunmaktadır.

Müşteri Olma Sürecini Başlatmak Oldukça Kolay

Akbank, mobil uygulama üzerinden müşteri olma sürecini başlatan ve hata alan ya da süreci şubeden tamamlayan kişilere de kampanyadan yararlanma şansı tanımaktadır. Bu hizmet, 18-80 yaş aralığındaki herkese açıktır. Yani, herkes Akbank müşterisi olma sürecini başlatabilir ve bu özel kampanyadan faydalanabilir.

Kampanya İle İlgili Bilgiler Akbank Tarafından Paylaşıldı

Bankanın resmi internet sitesinde yer alan açıklamalara göre, 1001TURKCELL davet kodu kullanılarak mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlar, Turkcell cep telefonu fatura ödemesi talimatını otomatik olarak verirlerse aylık 500 TL'ye kadar nakit iade alabileceklerdir. Bu özel kampanya ile ilgili detaylı bilgilere Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkündür.

Kampanya kapsamında, Akbank müşterisi olanların mobil uygulama üzerinden 1001TURKCELL davet kodunu kullanmaları ve Turkcell cep telefonu fatura ödemesi talimatını vermeleri, ödül kazanma sürecini başlatır. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar bölümünden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Akbank'ın Kasım 2023 kampanyası, mobil uygulama kullanıcılarına özel bir avantaj sunmaktadır. 1 Kasım'dan itibaren geçerli olan bu kampanya ile 30 Kasım'a kadar sürecek olan dönemde, 1001TURKCELL davet kodu ile Akbank müşterisi olanlar çeşitli adımları takip ederek 1500 TL'ye varan nakit ödül kazanma şansına sahiptirler. Detaylı bilgiler ve katılım koşulları için Akbank'ın resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.