Akbank Açıkladı: Başvuru Yapanlara 30 ile 50 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte Koşullar...

Akbank Açıkladı: Başvuru Yapanlara 30 ile 50 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte Koşullar...

Akbank'tan duyurulan yeni kampanya kapsamında 30.000 TL ve 50.000 TL'ye kadar nakit desteği verileceği açıklandı. İşte tüm detaylar...

Akbank'tan start verilen bir kampanya duyuruldu. 30.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit ödeme imkanı açıklandı. Acil ihtiyaç sahiplerine vatandaşlar için krediye start verildi. Mart ayı sonuna kadar bu kampanya sürecek. Başvuru işlemlerini gerçekleştirenlere nakit için isteyenlere tüm vatandaşlar için Akbank'tan başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasında 30.000 ve 50.000 TL arasında kredi alacak olan kişilere uygun faiz oranı ile ödeme verilecektir. 

Kredi başvuru işlemlerini yapmanız halinde işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz bu kredi işlemlerini 36 ay vade ve ödeme tablosu ile oluşturarak uzun vadelerde sağladığınız bu kredinin geri ödemesini de gerçekleştirebilirsiniz. Akbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan tüm vatandaşlara yeni kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların belirli kapsamda ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Kredi işlemleri için banka şubelerine gitmeden de yapacak olan tüm vatandaşlara 5 dakikada sonuç sağlanıyor. Onaylanan bu tutarlar hesaplara yatırılıyor. 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu için yapmayı istiyorsanız ve banka koşullarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemleriniz için hemen aynı gün kredi ödemesini alabilirsiniz. Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere banka müşterileri olmaları halinde işlemlerini yapabilecekleri kampanyalara katılarak uygun faizler ile ödeme alabiliyor. 

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası başladı

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu için bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız halinde, işlemlerinizi internet bankacılığı uygulamasından Akbank Direkt uygulaması ile kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Akbank Direkt üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu için 5 dakikada sonuç alabileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara anında katılabilirsiniz. Nakit kredi alacaklar için tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda işlemleri 5 dakikada hesaplarına yatırılır ve onaylanan kredileri uygun faizler ile verilmektedir. Akbank Direkt ile cep telefonunuzdan SMS atıp 50.000 TL'ye kadar kredi onayı alıp almadığınızı görebilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.