Altın Birikimi Yapanlara İslam Memiş’ten Kritik Yorum! Altın Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Altın Birikimi Yapanlara İslam Memiş’ten Kritik Yorum! Altın Fiyatı Ne Kadar Olacak?

İslam Memiş’in yapmış olduğu altın yorumları altın birikimi yapan vatandaşların yüzünü güldürecek! Gram altın fiyatları için 2.500 TL beklentisi açıklandı. İşte tüm detaylar…

İslam Memiş'in altın yorumları milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Kenarında altın birikimi olanlar, son günlerde düşük seyreden altın fiyatlarını yeni yükselişi ne zaman geleceğini, altın borcu olanlar ise altın fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merakla araştırıyor.

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş'ten gram altın fiyatına ilişkin olarak yeni bir yorum geldi. Gram altın fiyatları 2.500 TL’ye yükselecek. Üstelik altının fiyatının artacağı tarihte belli oldu.

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam etmekte. Özellikle İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaş, altın ve döviz fiyatlarını da etkiledi. Uzmanlar kenarında altını olan ve altın borcu olanlara yönelik uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Gram altın fiyatlarına ilişkin son uyarı ise İslam Memiş tarafından verildi. Peki, gram altın fiyatı artacak mı yoksa düşecek mi? İşte İslam Memiş'in yorumları…

İslam Memiş'in Altın Yorumları

Halk arasında altın kahini olarak bilinen ünlü ekonomist İslam Memiş'ten altın fiyatına dair yeni açıklamalar geldi. Gram altın fiyatlarında Kasım ayında geçici düşüşler yaşanmasının  normal olduğunu dile getiren Memiş, kenarında altını bulunan ve altın borcu olanlara büyük tufan öncesi önemli uyarılarda bulundu. Bldiğiniz üzere gram altın fiyatlarında son zamanlarda düşüş yaşanmıştı, İslam Memiş bu düşüşün geçici olduğunu belirtti. Altın fiyatlarının 2024 yılı ile birlikte 2.500 TL'ye geleceğini söyledi. Gram altın fiyatında artışın kademeli olacağını belirten İslam Memiş, yıl sonuna kadar iç ve dış gelişmelere göre altın fiyatının 2.000 TL'ye kadar çıkabileceğini söyledi. İslam Memiş yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de borcu olanların yılbaşına kadar kapatmalarında fayda olabileceğini belirtti.

12 Kasım 2023 Altın Fiyatları

İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altın fiyatları:

  • Gram Altın: 1.796,86 TL
  • Çeyrek Altın: 2.981,00 TL
  • Yarım Altın: 6.046,00 TL
  • Tam Altın: 12.042,00 TL
  • Cumhuriyet Altını: 12.341,00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.