Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Uyardı! "Bu Tuzağa Sakın Düşmeyin"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Uyardı! "Bu Tuzağa Sakın Düşmeyin"

Son dönemde ABD'de patlak veren banka iflaslarının ardından kurda yaşanan dalgalanmada altında da hareketliliğe neden oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın sahiplerine önemli bir uyarıda bulunarak, "Bu tuzağa sakın düşmeyin" diyerek uyardı

Ons altındaki yükselişle birlikte gram altın fiyatları rekor kırıyor. Altının daha fazla yükselmeyeceğini düşünerek, yüksek seviyede satış yapmayı planlayan altın sahiplerine ise İslam Memiş'ten "sakın bu hataya düşmeyin" uyarısı geldi.

Yaşanan yükselişlerin devam edeceğini iddia eden Memiş, "Altının yükseliş yolu uzun ve istikrarlı olacak" ifadelerini kullandı. Memiş, önümüzdeki süreçte bir fiyat dengelemesi yaşanabileceğini ve altında ufak çaplı düşüş hareketlerinin gözlemlenebileceğinin altını çizerek, "Yine de bir düşen altın iki yükselecek, 2023 altının yılı olacak" şeklinde konuştu.

Her dönemde yapılan bu dengelemelerde panik havasına girenlerin kaybettiğini hatırlatan Memiş, "İlk fiyat düşüşünde altınınızı satarsanız, gelecek yükseliş dalgasında pişman olursunuz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.