Bankalardan 10 Yıl Vadeli, Çok Uygun Fiyatlı Ev Müjdesi!

Bankalardan 10 Yıl Vadeli, Çok Uygun Fiyatlı Ev Müjdesi!

Halkbank ve Vakıfbank tarafından 120 ay vadeyle yarı fiyatına satılığa çıkarılan evler ilgiyle takip ediliyor. Ev sahibi olmak isteyenler ilanlara yoğun ilgi gösteriyor.

Halkbank ve Vakıfbank ev ihtiyacı olanlara birbirinden avantajlı fiyatlarla satılık ever sunuyor. Satışa çıkarılan evler yoğun ilgi görüyor ve ayrıcalıkları fark edenlerin sayısı arttıkça daha çok kişi ilanları takip ediyor. Özellikle peşin ev alamayacak olanlar bankaların satılık evlerine büyük rağbet gösteriyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için bu fırsatları değerlendirebilirler.

Ev fiyatları son dönemde çok hızlı ve yüksek artış yaşadı. Peşin ev alabilecekler zaten aldı ve peşin parayla ev alamayacaklar da artık treni kaçırdıklarını düşünmeye başladı. Fakat bankaların ihaleyle satışa açtıkları evler değerlendirilebilir.

Vakıfbank ve Halkbank’tan Avantajlı Konut İlanları

Halkbank ve Vakıfbank’ın ev ilanlarına internet ortamından çok kolay erişebilirsiniz. Üstelik bankalar sadece daha uygun fiyatlı satış sunmuyor. Aynı zamanda konut kredisi, dosya masrafları, ekspertiz raporu gibi alanlarda da avantaj sunuyor. Sadece dosya masrafları ve ekspertizde dahi 5 bin TL’nin üzerinde kar sunuyor.

Halkbank ve Vakıfbank ev ilanları yüz yirmi ay vade ile kredi kullanılarak satın alınabiliyor. İlanları internet ortamından takip ederek size uygun yerdeki ve özelliklerdekilere kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Her iki banka da satışa sundukları evler için krediyi de hazır bulunduruyor ve kredi notunuz uygunsa bankadan alacağınız krediyle ilandaki evi satın alabiliyorsunuz.

Halkbank ve Vakıfbank’ın Ev İlanlarına Ulaşabileceğiniz Adresler

Halkbank ve Vakıfbank’ın konut satışlarında en büyük avantaj fiyatlarda olmaktadır. Bankaların ilanları yarı fiyatına ihaleye çıkarılmaktadır. İhale sırasında fiyatlar bir miktar yükselebilse de her şeye rağmen diğer ev satışlarından çok daha uyguna satın alınabilmektedir. Dilerseniz ilan sayfalarına girerek nerelerde satılık evler olduğunu, özelliklerini, fiyatlarını vs. öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank’ın ilandaki evlerini https://vakifbank.intengo.com/gm-index.intengo;jsessionid=E0431124C956BF4C752DD8B514858134?cid=15739278 adresinden öğrenebilir, başvuru yapabilirsiniz.

Halkbank’ın satılık evlerini https://www.halkbankgayrimenkul.com.tr/ adresinden inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.