Bankalardan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Duyuruldu! Sıfır Faizli Kredi Koşulları Nedir? Kaç TL Sıfır Faizli Kredi Veriliyor?

Bankalardan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Duyuruldu! Sıfır Faizli Kredi Koşulları Nedir? Kaç TL Sıfır Faizli Kredi Veriliyor?

Nakde sıkışan kişilere devletten destekli krediler oluşturuldu. Bazı bankalar ekonomik sıkıntı yaşayan müşterilerine finansal olarak fayda sağlamak amacıyla nakit ve sıfır faizi destek kredisi veriyor.

Akbank, iş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Garanti Bankası, QNB Finansbank özel kampanya açıklamasında bulundu. Acil nakit ihtiyaçlarına sıfır faizle taksitli nakit avans imkanı oluşturuyor. Uzun vadeli kampanyalarla vatandaşa destek olan bankalar adeta ilaç gibi gelecek bir düzenleme yaptı. Peki, bu faizsiz kredi başvuru koşulları nedir?

Hangi Bankalar Sıfır Faizli Kredi Veriyor?

Son dönemde özel ve kamu bankalarının faizleri giderek artıyor. Ekonomik problem yaşayan vatandaşlara ilaç gibi gelecek bir kampanya duyurusu yapıldı. Bazı özel bankalar ve kamu bankaları faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile vatandaşa 0 faiz ile ödeme yapıyor.

0 faiz kampanyasını başlatan bankalar Denizbank, Garanti, QNB Finans, İş Bankası, Akbank ve Yapı Kredi bankaları 10.000 TL ile 20.000 TL arasında sıfır faizli kredi kampanyası oluşturdu.

Acil nakit ihtiyacı olanlara kasım ayı boyunca hazırlanan kampanya açıklandı. Akbank'tan başvuru süresi duyuruldu.

Akbank Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Haber Kervanı sitesinin haberine göre: Akbank mobil üzerinden Akbank'lı olanlara 20.000 TL'ye kadar 0 faizli nakit avans verilecek. 6 ay vade imkanı ile ücretsiz avans kullanabilirsiniz. Kampanya 13 Ekim ile 31 Kasım tarihleri arasında Akbank'lı olmuş kişilere sağlanıyor. Ayrıca kredi kartı başvurusu yapan kişilere de avans limitleri doğrultusunda 11. ayın 30'una kadar fayda sağlanıyor. Akbank'lı olma sürecini tamamlayanlar belge işlemlerini tamamlayıp evrakları bankaya ulaştırdıktan sonra kredi kartı başvurusu oluşturarak bu kampanyalardan faydalanabiliyorlar.

Garanti Bankası Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası müşterilerine 0 faizli nakit avans desteği sağlıyor. Mobil uygulama üzerinden 15.000 TL sıfır faizli kredi veriyor. Üstelik kredi kartı kullanıcılarına da 1000 TL'lik harcamaya 1000 TL Bonus sağlıyor. 6 ay vadeli nakit avans fırsatından yararlanmak için Garanti Bankası müşterisi olabilirsiniz.

İş Bankası Nakit Avans Nasıl Alınır?

İşCep uygulaması üzerinden müşteri olma adımlarını tamamlayanlara 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans veriliyor. İşCep müşteri olmak istiyorum adımını ekim ayı içerisinde tamamlamış olmanız gerekiyor. 0 faizli nakit avans için 6 ay vade imkanı oluşturuluyor. Yalnızca mobil kanallarından başvuranlar bu kampanyadan yararlanabiliyor.

Yapı Kredi Başvuru Koşulları Nedir?

Yapı Kredi müşterisi olanlar müşteri olma adımını tamamladıktan sonra 15.000 TL nakit avans fırsatından yararlanabilmektedir. Mobil uygulamalar üzerinden tüm işlemler gerçekleştiriliyor. 6 ay vadeli olarak sağlanan avans için limit 15.000 TL olarak belirlenmiştir.

Denizbank Nakit Avans Başvuru Koşulları Açıklandı

Denizbank mobildeniz üzerinden banka müşterisi olana sıfır faizi 10.000 TL'ye kadar nakit avans veriliyor. Bankadan 6 ay vadeli olarak alabileceğiniz bu ödeme ilk kez müşteri olup kredi başvurusu yapanlara bir ay süreyle sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.