Bankalardan Vatandaşa 33.000-44.000-55.000 ve 66.000 TL Ödeme Müjdesi Geldi! İşte Detaylar...

Bankalardan Vatandaşa 33.000-44.000-55.000 ve 66.000 TL Ödeme Müjdesi Geldi! İşte Detaylar...

33-44-55-66.000 TL nakit kredi ödemesi için bankalar karar verdi. Kimlik ile başvuru yapana verileceği açıklandı.

33.000 TL ile 66.000 TL arası ihtiyaç kredisi kullanacaklara yeni yapılan kampanyalar ile nakit kredi ödemesi yapılacak. Tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi ödemeleri aktarılacak. Bankalar kimlikleri ile hemen işlem yapabilecekleriniduyurdu. 50.000 TL'ye kadar kullandırılacak olan bu krediler için 36 ay vade, 50.000 TL limit verildi. Kredilerde ise sizlere 24 ay vadeli olarak işlem de mümkün olacak. İşte o bankalar...

Akbank'tan kredi kampanyası

Akbank'ın başlatmış bulunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile en düşük faiz oranı ile vatandaşlara kredi ödemeleri verilecek. Akbank'ta hesabınızın bulunması halinde SMS yöntemi ile de ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz. Dilediğiniz zaman bu işlemler yapılarak kredi desteğinden yararlanabilirsiniz.

Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için cep telefonlarından SMS atarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm bireylere hemen aynı gün kredi ödemeleri verileceğini duyurdu. SMS ile Akbank üzerinden kredi başvurusu için "kredi" yazıp boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 44-25'e gönderin. Bu şekilde kredi başvurunuzu tamamlamış olacaksınız.

Denizbank Kredi Kampanyası

Denizbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için vatandaşlarda nakit kredi ödemeleri banka şubesine gitmeden de yapılabilmektedir. Denizbank'tan kredi başvurusu yapacak olanlara cep telefonlarından SMS ile işlemlerini gerçekleştirebilir ve bu bankadan hızlı bir şekilde kredi alabilmektedir. Acil kredi alacak olanlara aynı zamanda cep telefonlarından da indirmiş oldukları mobil uygulama ile beraber de kredi başvurusu yapabiliyorlar ve bu bankalardan hızlıca destek kullanabilmektedirler. SMS ile Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız "kredim" yazın boşluk bırakın "t.c kimlik numaranızı" yazın boşluk bırakın "doğum tarihinizi" yazın ve 32 80'e gönderip ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayın.

Ziraat ve diğer kamu bankalarından kredi kampanyası

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan başvuru işlemi kimlik ile kredi ödemeleri yapılabilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank hesabınızdan ve bankaların internet sitesi veya internet şubeleri üzerinden düşük faiz ile kredi verilecek. Dilediğiniz zaman bu kredileri banka hesabınız veya kendi hesabınıza yatırabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.