Emekli Maaşı Alanlara Güzel Haber Geldi! Hesabı Olana 9.889 TL Ödeme Yapılacak!

Emekli Maaşı Alanlara Güzel Haber Geldi! Hesabı Olana 9.889 TL Ödeme Yapılacak!

Emekli maaş hesaplarından müşterilerine 9.889 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. İşte emekli için verilen o ödemenin detayları...

Devletten destekli şekilde kampanya başlatıldı. Bu kampanyalardan faydalanacak olan tüm vatandaşlara 9.889 TL'ye kadar ödeme verilecek. İşte o bankalar açıklandı.

9.889 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, nakit ihtiyacınızın olması halinde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kampanyalara katılmak isteyenlere maaş hesapları ile özel bankalar ve kamu bankalarından destek verilecek.

Ziraat Bankası Veriyor

Ziraat Bankası'ndan başvurusunu yapana nakit ihtiyaçlarını azaltmak için banka müşterisi olmanız durumunda ödeme yapılacak. İşlemlerinizi, banka şubesinden ya da Ziraat Mobil uygulamasından 7/24 yapabilirsiniz. Ziraat Bankasından emekli maaşı alan vatandaşlar başvurularını yapmaları durumunda 9.889 TL'ye kadar kredi ödemelerini 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kendi hesaplarına aktarabilirler.

Garanti Bankası Ödüyor

Garanti Bankası'ndan yapılan duyuruda, başvurularını yapmaları durumunda gerçekleştirecek ve emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşlara 9.889 TL'ye kadar nakit ödemesi yapmaktadır. Garanti Bankası şubelerine bizzat başvuru yaparak gerçekleştirebileceksiniz. Kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılmak için Garanti Mobil uygulaması ya da Garanti'nin resmi internet sitesi üzerinden girişinizi yaparak, internet şubesinden de Garanti Bankası şubesine gitmeden işlem yapabilirsiniz.

Akbank Ödüyor

Akbank'tan başvurusunu yapacak olanlara Akbank Direkt uygulamasını kullanmaları halinde banka şubelerine gitmeden de işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedir. Akbank, hesabınız ile almış olduğunuz internet şifresi ile birlikte Garanti Bankası gibi sizler de, Akbank üzerinden mobil uygulama vasıtası ile beraber 9.889 TL'ye kadar emekliler için verilecek olan ödemelerden yararlanabilirsiniz.

Akbank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara cep telefonları ile SMS attırarak de kredi ödemesi yapmaktadır ve bu şekilde de ne kadar kredi çıktığı konusunda bilgi gösterebilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.