Emeklilere Büyük Müjde! 2023'te Bu Bankadan 17 Bin TL Promosyon Alabilirsiniz! İşte Detaylar...

Emeklilere Büyük Müjde! 2023'te Bu Bankadan 17 Bin TL Promosyon Alabilirsiniz! İşte Detaylar...

Promosyon ödemesini halen almamış olan emeklinin yüzünü güldürecek haberler geldi. 17.000 TL promosyon ödemesi için duyuru yapan banka bu ödemeyi anında hesaplara yatırıyor! İşte 17.000 TL promosyon veren o banka ve detayları...

Özel veya kamu bankası olması fark etmeksizin, bankalar promosyon güncellemesi konusunda yarışı sürdürüyor. Pek çok emekli hangi banka daha yüksek promosyon veriyor ise o bankaya maaşını taşımayı düşünüyor.

Promosyon miktarları ise ülkelere, emekli maaşına ve kurumlara göre farklılık gösteriyor. Emekli promosyon miktarlarını öğrenmek için vatandaşlar en doğru ve güncel bilgileri kurumlardan yayınlanan resmi internet adreslerinden veya basın açıklamalarından öğrenebiliyorlar. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile milyonlarca emekliye 2023 yılında maaşlarına yüzde 30 zam verildi. Minimum emekli maaşı böylelikle 3.500 TL’den 5.500 TL’ye arttı. Bankalardan peş peşe emekli promosyon miktarlarında yenilemeye gitti ve emekli vatandaşlara daha da cazip kampanyalar sunmaya başladı. Mart ayı itibari ile ise emeklilere çok daha yüksek miktarda promosyon tekliflerinin yapılması muhtemel görülüyor. Emekli bireyler seçtikleri bankadan çok daha yüksek promosyon almayı istiyorlar.

Bankalarda 17.000 TL’ye kadar promosyon sağlanıyor. Diğer yandan EYT’nin yasalaşması ile beraber promosyon miktarının da artacağı bekleniyor.  

Promosyon miktarı 17.000 TL’ye kadar çıktı 

Emekli bireylere yeni yılda verilecek promosyon ile ilgili bankaların rekabet içinde olması Temmuz ayından bu tarihe kadar miktarı iyice yukarı çekti. Şubat ayının sonlarında geçerli promosyon rakamları ise emekli maaşını o bankalara taşıyanlar için 3.000 TL ile 8.000 TL arasında değişiklik olacağını gösteriyordu. Mart ayında da emekli bireylerin alacağı promosyon miktarında çok daha büyük bir artış olacağı düşünülüyordu. Artışın sebebi ise özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 emekli maaş zammı konusundaki kararı olarak işaret ediliyor. Emeklilerin Mart ayı için alacakları promosyon miktarı seçtikleri bankaya göre değişiyor ve 17 bin TL’ye kadar bu miktar artacak.

Emekli sayısına göre yeni teklifler gelebilir... 

Diğer taraftan bankaların emekli sayısının artacağı da göz önüne alınıyor. Promosyon miktarları bu şekilde yükseltiyor. Gelen bilgilere göre emekli promosyonu miktarları da 17 bin liraya kadar yükselecek. EYT düzenlenmesi biraz geç kalmıştı. Bugünden itibaren sonuçlanması ve akabinde milyonlarca kişinin emekli olma hayali var. 20 ile 25.000 TL’ye kadar promosyon miktarları arttıracak deniyordu. Nisan ayı içinde beklenen rakamlar böyleyken bankaların şartlarında da değişiklikler yaşanabilir. 

Emekli promosyon koşulları nedir? 

Emekli promosyonları bankasından almak isteyenlere bankalara belirli şartlar gerekiyor. Her bankanın öncelikli şartı ise 3 yıl taahhütlü maaş hesaplarını taşımaları gerekiyor. Emekli bireyler için bazı bankalardan kendi kapsamında ek şartlar da sağlanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.