Emeklilere Güzel Haber Geldi! 13,5 Milyon Emekliye Ek 4.250 TL Ödeme Yapılacak...

Emeklilere Güzel Haber Geldi! 13,5 Milyon Emekliye Ek 4.250 TL Ödeme Yapılacak...

EYT yasasının Meclis'e sunulması ile çok sayıda banka, emekliye verdikleri promosyon kampanasını güncelleme yoluna gitti. Bu bankalar arasında yer alan TEB, emekliye verdiği promosyon için yeni bir hatırlatma yaptı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ında emeklilik elde etmesi ile emekli sayısı yaklaşık 2 milyon artarken, bankalar da müşteri çekmek için promosyon kampanyalarını güncelleme yoluna gitti.

TEB PROMOSYON RAKAMINI GÜNCELLEDİ

Emekli olan vatandaşlara rahat bir nefes almasını sağlayan promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK ile emekliler arasında imzalanmış olan yeni promosyon sözleşmesi ile birlikte 2022 yılında artan emekli maaşları sebebi ile promosyon rakamları yükseldi. Emekli promosyonu ödemesinde büyük bir atak yapan bankalar arasında TEB da yerini aldı. Yapmış olduğu kampanya ile dikkatleri üzerine çeken TEB Ocak ayı promosyon rakamını açıkladı.

3.500 TL altında emekli maaşı alan emekliler 4.200 TL. 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alan emekliler 4.900 TL. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alan emekliler 6.300 TL. 10.000 TL üzerinde emekli maaşı alan emekliler 7.000 TL tutarında emekli maaşı promosyonu ödemesi alacaktır.

TEB emekliler için yapmış olduğu açıklama şu şekilde “Emekli vatandaşlara 7.000 TL’ye kadar promosyon ödenecek. Ayrıca emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize özel emekli maaşını TEB’e ilk kez taşıyan her emekli maaş müşterisine, yakını için 250 TL, totalde 500 TL’ye kadar nakit ödül fırsatı sunulacak” ifadelerini kullandı.

EB emekli promosyon başvurusunu tüm TEB şubelerinden, internet sitesinden ve mobil şubelerden kolaylıkla yapılabilirsiniz. Dileyen emekliler internet şubesi aracılığıyla şubeye gitmeden emekli maaşı taşıma işlemlerini yapabilir.

Emekli maaşını taşıyan kişiler ödenecek ek düşük tutar ise 4.200 TL olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.