Emekliye Anında Nakit Desteği Verilecek! Hemen 15 Bin Liranızı ATM'den Çekebilirsiniz...

Emekliye Anında Nakit Desteği Verilecek! Hemen 15 Bin Liranızı ATM'den Çekebilirsiniz...

Emeklileri sevindirecek nakit desteği haberleri gelmeye başladı. Bankalardan ard arda açıklama geldi. Ekonomik açıdan güçlük yaşayan emekli için müjde verildi. İşte detaylar...

Emekli olan vatandaşlara maaşlarının 10 katına kadar hem maaş ikramiyesi hem de kredi alma imkanı sağlanacak. Emekli vatandaşlar, kartlarını ATM'ye takıp 15.000 TL'ye kadar ödemelerini anında alabiliyorlar. İşte o banka... 

Emekli olanları sevindirecek olanlara nakit desteği haberleri verilmeye başlanıyor. Bankalar bu ödemeleri peş peşe açıklayarak, ekonomik bakımdan zor durumda olanlar için müjdeyi açıkladı. Emekli olan vatandaşlara maaşlarının on katı üzerinde hem maaş ikramiyesi hem de kredi alma imkanını sunuyor. İşte o bankalardan gelen açıklamanın detayları... 

Emekli vatandaşlar, kartlarını ATM'ye takıp 15.000 TL'ye kadar ödemelerini anında alabilecekler.

Hem İkramiye Hem de Düşük Faiz ile Kredi Desteği Verilecek

Özel bankalarda rekabet sürüyor. 2023'te emekli olan vatandaşlar için yarışlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ikramiye rekabeti bu yıl da son sürat sürerken, maaşını başka bankaya devreden emekli vatandaşlara hem maaş ikramiyesi hem de maaş ödemesinin 10 katına kadar düşük faizli kredi fırsatı kullandırılacak.

Özel bankalarda ikramiye tutarları 4000 ile 8000 lira arasında değişmektedir. Bu konuda en önemlisi emeklilerin düşük faizli kredi alabilmesi oldu. Emekli bireyler maaşlarının 10 katına kadar düşük faizli kredi alabiliyorlar. Örneğin maaşı 5.500 lira olan bir emekli özel bankaya başvuru ile 55 bin TL'ye kadar düşük faizli kredi alabiliyorlar.

Emekli olanlar için düşük faizli kredi veren bankalar belirlendi. Bu bankalar;

  • Kuveyt Türk,
  • Albaraka Türk,
  • Akbank,
  • Türkiye İş Bankası,
  • Garanti Bankası,
  • Finansbank,
  • ING Turkey  
  • TEB bankaları cüzdanlarını emekliler için açtılar.

Bu bankalar, Şubat ayının sonuna dek yürüttükleri kampanyalar çerçevesinde 24 ay geri ödemeli şekilde 55.000 TL'ye varan düşük faizli kredi imkanı sağlıyorlar.

Elbette ki 36 ay vade ile geri ödeme süresi de bulunuyor. Ancak bu durumda alabileceğiniz kredinin limiti de düşüyor. BDDK'dan geçtiğimiz aylar için verilen karara göre 50.000 TL ve üzeri limitli krediler için 24 ay vade, 50.000 TL altı krediler için 36 ay vade uygulaması yapılıyor.

Emekli vatandaşlara düşük faiz oranı ile kredi imkanı sağlayan bankalar, emekli maaşının 10 katı kadar nakdi destek sağlayabiliyor. Ayrıca faizsiz nakit avans fırsatları da sunuluyor. Örneğin bir bankadan ne kadar emekli maaşı alıyorsanız ve kredi kartı kullanıyorsanız kartınızı hemen ATM'ye takıp anında 15.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans kullanabilirsiniz.

Bankalardan faizsiz nakit avans kampanyaları da maksimum 10 taksite kadar geri ödeme ile yapılabilmektedir. Vadeli ödeme imkanı ile kullanacağınız 15.000 TL'ye kadar olan nakit avans işlemleri için ayrıca bir ücret alınmayacaktır. Geri ödemenizi sizler tamamen faizsiz şekilde yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.