Emekliye Güzel Haber Geldi! 9 Bin Lira Ödeme Yapılacak! İşte O Ödeme İçin Başvuru Koşulları...

Emekliye Güzel Haber Geldi! 9 Bin Lira Ödeme Yapılacak! İşte O Ödeme İçin Başvuru Koşulları...

14 Milyon emekli bu haberi bekliyordu. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT'liye 9.000 TL ek ödeme yapılacağı kesinleşti. Başvuru yapan her emekliye bu ödeme verilecek. İşte tüm detaylar...

Emekliye son dakika ek ödeme müjdesi geldi. Milyonlarca emekli başvuru işlemini yaparak 9.000 TL'ye kadar ödeme alabilecek. Bankalar Mart ayı ile beraber resmen çıldırdı. Emekliye bu ay içinde adeta para akıyor. Emekliye ek ödeme yapacak o bankalar bir bir duyuruldu. Peki, emekli vatandaşlara ne kadar ek ödeme yapılacak? 9.000 TL ek ödeme hangi bankadan veriliyor? İşte tüm merak edilenler...

Emekli maaşlarını bankadan alan 14 milyona yakın vatandaş malesef ekonomik olarak güçlük yaşıyor. Çünkü alım gücü her geçen gün giderek düşüyor. Emekli maaşı yetmeyen emekli de çareyi banka promosyonlarında aramaya başladı. Yeni bir bankadan daha promosyon duyurusu geldi.

O Bankalardan Emekliye 9.000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

Mart ayı emekli promosyon miktarları açıklandı. Bankalardan  emekli için bir kez daha duyuru geldi. Emekli maaşlarını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca o bankada kalma taahhüdü verenlere promosyon ödemesi olarak 9.000 liraya kadar ödeme yapılacak. Emekliler maaşlarını taşıdıklarında promosyon fırsatını yakalayacaklar. Emekli maaş promosyonu sağlayan bankalar, ayrıca ek avantajlarda sağlanıyor. Maaş müşterisi olanlara düşük faizli kredi ve ücretsiz havale ve EFT gibi pek çok imkan da sunuluyor.

Garanti Bankası 9.000 TL Ödeyecek...

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını duyurdu. Mart ayında Garanti Bankasına maaş taşıyan emekliye 9.000 TL'ye kadar promosyonu yükseldi. Emekli maaş hesabınızı bu bankaya taşırsanız ve 3 yıl boyunca kalma sözü verirseniz promosyon alacaksınız. 

Düşük Faiz ile Kredi İmkanı Sağlanacak

Garanti BBVA'dan emekliye aynı zamanda düşük faizli kredi imkanı da sağlanıyor. Emeklilere maaşlarının 10 katı kadar kredi kullanma imkanı veriliyor. Yani en düşük emeklinin 5.500 TL alması durumunda emekli maaşı alan bir kişiye düşük faizli kredi kullanmak istediğinde 55.000 TL'ye kadar kredi veriliyor. Garanti Bankası tarafından 50.000 TL'ye kadar olan kredi için 36 ay vade uygulanıyor. 50.000 TL üstü krediler için ise 24 ay vade uygulanıyor. Emekli promosyon ödemelerinde kredi faiz oranı da kişinin kredi notu baz alınarak belirleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.