Emekliye Son Dakika Ödeme Müjdesi! 20 Bin TL Ek Ödeme Hesaplara Yatırılacak...

Emekliye Son Dakika Ödeme Müjdesi! 20 Bin TL Ek Ödeme Hesaplara Yatırılacak...

Emekliye son dakika müjde geldi. Avans, promosyon ve ek ödeme gibi ödemelerin hepsi hesaplara aktarılacak. Emekliler mart ayında alacakları bu ek ödemeler ile toplamda 20.000 TL'ye yakın bir miktar olacak. İşte detaylar...

Ekonomik konularda yaşanan zorluklar karşısında emekli olanlara müjde üstüne müjde verilmeye devam ediyor. Emekli olan vatandaşlar Mart ayında adeta ihya olacaklar. SGK, SSK ve Bağ-kur'lu olmanız fark etmeyecek. Emekli olanların hepsi bu avantajdan faydalanacaklar. Avans, promosyon, ek ödemelerin hepsi hesaplara aktarılacak. Emekli olanlar mart ayında alacakları ek ödeme toplamda 20.000 TL kadar olacak.

Emekli olanlar geçim konusunda sorun yaşamaları sonucunda ve maaşlarının düşük olduğunu dile getiriyor. Devletten vatandaşlara bir takım talepler geldi. Emekli vatandaşları ekim ayı başından itibaren ihya edecek olan ödemeler ard arda açıklandı. SGK-SSK ve Bağ-kur emeklisi için asıl sevindirecek haber ekim ayında yapılacak.

Hem avans, hem ek ödeme hem de banka promosyonu alma imkanınız bulunuyor. Bu durum da tüm emekliler bu ödemeden faydalanabilecek. 3 maaş avansı birden alacak olan emeklilere toplamda alabilecekleri rakam en az 20.000 TL verilecek.

Emekli Vatandaşlar 3 Maaş Avans Ödemesi Alacak...

Emeklilik için dilekçe veren ama maaşı kısa vadede verilmeyen emeklilere SGK'dan avans kullanma hakkı sağlanıyordu. Emekli olan adaylar maaşlarının 3 katı miktarda sıfır faiz ile avans alabilirken, geri ödeme de emekli maaşından kesilip verilmekteydi. Şimdi ise tüm emekliler için 3 maaşa kadar nakit avans verilmesi gündemde. Emekli olanlar SGK, SSK ve Bağ-kur'lu olanlar fark etmeksizin bu olanağı elde edebilecekler.

Eğer beklenen talep kabul edilirse acil nakit paraya ihtiyacı olanlara hemen başvuru işlemi ile minimum 20.000 TL faizsiz nakit avans alacaklar. Emekli bireylerin bu parayı geri ödemesi de maaş kesintisi şeklinde gerçekleşecek. Nakit avans tutarları maaşa göre değişim gösterecek. Yani bugün en az 10 bin TL nakit avans kullanan emekli vatandaşlar 5.500 TL maaş olması durumunda 7.500 TL avans alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.