Garanti Bankası 1000 TL Kampanyası Başladı! Milyonlarca Müşteriye Bu Ödeme Verilecek...

Garanti Bankası 1000 TL Kampanyası Başladı! Milyonlarca Müşteriye Bu Ödeme Verilecek...

Garanti Bankası'nın hazırladığı kampanya ile ister 1.000 TL isterseniz 10.000 TL ödeme alın. İşte bu ödemeye dair detaylar...

Garanti BBVA'dan 1.000 kampanyası web site üzerinden açıklandı. Yeni yıl ile beraber bankaların arasında oluşan rekabet kızıştı. Öyle ki yeni müşteri kazanmak isteyen bu bankalar her yeni gün yeni kampanyalarını duyuruyor. Bu kapsamda ise Garanti BBVA yeni müşterisi olanlara özel olarak 1.000 TL kampanyası duyuruldu. Şubat sonuna kadar süreceği söylenen kampanya uzatıldı ve Mart ayının sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında olan her müşteriye 1.000 TL ödeneceği duyuruldu. 

Banka şubesine gitmeden katılanlar bu ödemeden faydalanacak

Garanti Bankası 1.000 TL kampanyasına başvurma detaylarında şubeye gitmeye gerek kalmadan müşteri olanlar kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Şubeye gitmenize gerek kalmadan internet ya da mobil uygulamasından başvurulacağı açıklandı ve ardından kampanyaya dahil olmak isteyenler, Garanti Bankası 1.000 TL için gerekli koşulları merakla araştırmaya başladılar. 

Garanti Bankası'ndan 1.000 TL kampanyası ile ilgili 10.000 TL nakit avansa sahip olacağınız açıklandı.İşte o açıklama; 

"Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın. Üstelik 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın." 

Garanti Bankası 1.000 TL kampanyası koşulları ve detayları nedir?

  • 1-31 Mart tarihlerinde Garanti BBVA dijital kanalları aracılığı ile temassız müşteri olma teknolojisi üzerinden Garanti BBVA’lı olup Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilere, ilgili kartları ile 20 Nisan tarihine kadar yapacakları tek seferlik 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarına 1000 TL bonus fırsatı sunulacaktır.
  • Kampanya kapsamında faydalanmak için Bonus kredi kartınız, Money Bonus kredi kartınız için başvuruların Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması şartı bulunmaktadır.
  • Kampanyaya Garanti BBVA Bonus kartlılar, Money Bonus başvuruları dahil edilmektedir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartları, Bonus Genç ve Paracard Bonus Kartı olanlar bu kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamına ek kartlar ve personel kartlar girememektedir.
  • Kazanılan bonus harcamaları 27 Nisan ile 27 Mayıs 2023 tarihlerinde tüketilebilir.Kazanılan bonuslar en çok kazancınızın olduğu karta yüklenecektir.
  • Kullanılmamış olan bonuslar 28 Mayıs 2023 tarihinden sonra geri alınmaktadır.

Her kart ile kampanya geçerli olmuyor

Garanti Bankası'nın kampanyasına dahil olmak için Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kartlarından biri için başvuru yapmanız gerekiyor. Diğer kartlar için ise kampanya geçerli sayılmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.