Garanti Bankası'ndan Müjde! Başvurusuz ATM Kartı Olanlara Anında 10 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Garanti Bankası'ndan Müjde! Başvurusuz ATM Kartı Olanlara Anında 10 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Garanti Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! ATM'den 10.000 TL'ye kadar başvuru yapan herkese nakit para veriliyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük ve özel bankalarından biri olan Garanti BBVA ilgi gören bir kredi kampanyasını açıkladı. Garanti BBVA'dan müşterilerine şubeye dahi gitmeden ATM üzerinden 10.000 TL'ye kadar nakit avans kredisi çekebiliyor…

Türkiye'de bankacılık sektöründe en çok bireysel ve ticari müşterisi olan özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, tüm dikkatleri üstüne çekti. Garanti BBVA'dan başlatılan yeni kredi kampanyası çerçevesinde acil nakit ihtiyacı olanlara banka şubelerine dahi gitmeye gerek kalmaksızın anında kredi alabiliyor. Her geçen gün yükselen fiyatlar nedeni ile ihtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyenler Garanti'den müşterilerine, bu kredi imkanından yararlanma fırsatı sunuyor.

Garanti BBVA'dan Nakit Avans Kredi Kampanyası

Özel bankalardan biri olan ihtiyaç, tüketici, konut ve taşıt kredisi kampanyalarında yarış yapan Garanti BBVA bu kez de nakit avans kredisi ile gündem oldu. Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA, tüm müşteriler için ATM vasıtası ile 10.000 TL’ye kadar anında nakit avans kredisi imkanı sunuyor. Bankaların işlemleri ve başvuru koşulları ile sıkıntı çekmeden en acil olarak nakite ulaşmak isteyenlere Garanti BBVA’nın nakit avans kredisini sağlıyor.

Garanti BBVA'dan tüm müşterilerine ATM üzerinden başvuru yapmaları halinde onaya gerek kalmadan anında 10.000 TL nakit avans kredisi sağlanıyor. Garanti BBVA’dan web sitesi üzerinden gerçekleştirilen açıklamada 10.000 TL nakit avans için aylık faiz oranı yüzde 1.80 olarak açıklandı. Ayrıca buna ek olarak nakit avans tutarları üzerine %15 KKDF ve %5 BSMV uygulandığını duyurdu. Vatandaşlara acil nakit ihtiyaçları için Garanti BBVA’nın bu avantajlı kredi desteğini hemen anında sağlayabilirsiniz.

Garanti BBVA'dan Nakit Avans Kredisi Nasıl Alınır?

10.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınız için Garanti BBVA bankasından nakit avans kredi almayı istiyorsanız öncelikli şekilde bankanın müşterisi olmanız şartı bulunuyor. Garanti BBVA'da ATM üzerinden rahatlıkla banka kartları ile giriş yaptıktan hemen sonra tek bir tıkla 10.000 TL nakit avans alabilirsiniz. Ayrıca Garanti BBVA'nın kanallarından nakit avans çekimi için işlem ücreti olarak yüzde 1 kesinti gerçekleştiriliyor. Diğer bankaların ATM’lerinden nakit avans başvurusu için % 3.85 + 0.47 krş işlem ücreti alınır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.