Garanti BBVA 00:00'da Duyuru Yaptı! 2 EYLÜL itibaren başvuranlara 49.000 TL Nakit Destek

Garanti BBVA 00:00'da Duyuru Yaptı! 2 EYLÜL itibaren başvuranlara 49.000 TL Nakit Destek

Garanti Bankası müşterisi olanlara müjde geldi. İnternet bankacılığı uygulamaları ile kolaylıkla kredi başvurusu yapılabilir. İşte detaylar…

Garanti Bankası açıklama yaptı. Vatandaşların ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları ve işlemlerini gerçekleştirmeleri halinde belirli kredi politikalarına uygun olanlara kredi verilmektedir. Başvurular ise banka şubeleri ve bankanın internet sitesi üzerinden ön onay ile yapılır.

Garanti Bankası müşterisi olanlar, internet bankacılığı uygulamalarından kolaylıkla kredi başvurusu yapabilecekler. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılanlar Garanti Bankası, başvuruları gerçekleştiren vatandaşlara uygun faiz oranları ile kredi işlemlerini hızlı bir şekilde sonuç verilmektedir. Yalnızca 5 dakika içinde kredi verilmektedir. Kredi puanı ise 1200 ve üzerinde olan her vatandaş, nakit kredi kullanmak istiyorsa bu banka üzerinden başvuru yapabilirler.

Garanti Bankası’ndan İhtiyaç Kredisi Başvuru Detayları Açıklandı?

Garanti Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım için vatandaşlar, başvurularını bankanın belirlediği kredi koşuluna göre verilir. Garanti Bankası tarafından, resmi internet sitesinden yapılan kredi başvurusu ardından başvurular vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlanıyor.

Başvuruda bulunacak olanlara, sadece kimlik bilgileriyle beraber banka şubelerine gidip kredi işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayabilir. Banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi için başvurularını hızlıca yapabilmektedir. Garanti Bankası şubesi ile bizzat başvuru veya internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yapıp müşterilere düşük faiz oranı ile kredi onayı verilerek iki gün içinde sağlanmaktadır.

Garanti Bankası tarafından, ihtiyaç kredisi başvuruları hızlı ve kolay bir şekilde değerlendirilmektedir. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile vatandaşların finansal ihtiyacını karşılamakta destek olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.