Garanti BBVA'dan 22 Bin TL Ödeme Yapılacak: 22.000 TL nakit para ödemesi şartları belli oldu

Garanti BBVA'dan 22 Bin TL Ödeme Yapılacak: 22.000 TL nakit para ödemesi şartları belli oldu

Garanti Bankası son dakika kampanya açıklamasında bulundu. 22.000 TL nakit para ödemesi yapılacağı duyuruldu. Bankanın son dakika duyurusu resmi internet sitesi üzerinde yer aldı.Garanti Bankası müşterilerine özel bir kredi kampanyası daha hazırladı. 22.000 TL'ye kadar kredi imkanı oluşturuldu. Başvuruların başladığı bu kampanya ile hızlı sonuçlar ve cazip ödeme koşulları sağlandı. Garanti Bankası

Garanti Bankası müşterilerine özel bir kredi kampanyası daha hazırladı. 22.000 TL'ye kadar kredi imkanı oluşturuldu. Başvuruların başladığı bu kampanya ile hızlı sonuçlar ve cazip ödeme koşulları sağlandı. Garanti Bankası'nın özel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım için 36 ay vade imkanı oluşturuldu. Başvurular hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak ve kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenler bankadan müşterisi olmak ve internet bankacılığı şifresini oluşturmak zorunda olacaklar.

36 Ay Vade İmkanı

Garanti Bankası'ndan 22.000 TL kredi başvurusunun yanıtı 5 dakika içerisinde geliyor. Bu kampanya nakit ihtiyacı olanlara büyük fırsat oluşturuyor. Sigortalı ve çalışan kişilere son 6 ay boyunca sigortalı bir işte çalıştıklarını kanıtlamaları halinde Garanti Bankası'ndan ödeme verilmekte. 29 Ekim döneminde sağlanan ihtiyaç kredisi kampanyası düşük faiz oranı ile 36 ay vade imkanı sağlanarak vatandaşa veriliyor. Garanti Bankası müşterileri ihtiyaçlarını karşılamaları için bu ödemeden rahatlıkla yararlanabiliyorlar. Kampanyaya katılım sağlamak için mobil bankacılık uygulamasını kullanabilirsiniz. Kendi hesaplarınızdan internet şifresi ile uygulamaya giriş yaparak bu kredi için başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

5 Dakika İçinde Kredi Sonucu Verilecek

Garanti Bankası'ndan 22.000 TL kredi sonucu 5 dakika gibi kısa bir sürede belirtiliyor. Onay veya ret yanıtını aldıktan sonra işlemlerinizi devam edebilmeniz mümkün olacaktır. Daha düşük miktarda kredi için başvuru yapabilir veya 22.000 TL krediyi gün içerisinde hesabınıza aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.