Halk, Vakıf ve Ziraat Bankası Ortak Olarak Açıkladı! Anında Hesabınıza 20 Bin TL Nakit Para Yatacak...

Halk, Vakıf ve Ziraat Bankası Ortak Olarak Açıkladı! Anında Hesabınıza 20 Bin TL Nakit Para Yatacak...

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri için ek ödeme müjdesi geldi 20.000 TL'ye Kadar Hesabınızda Görülecek. İşte tüm ödemenin detayları...

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için 20.000 Liraya kadar ek ödeme sağlayacak. Bu bankalar resmi internet sitelerinden duyuruldu. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşını alan kişilere devlet destekli kredi verilecek. Belirtilen koşula uygun olmaları halinde tüm ödemeler hızlı bir şekilde yapılacak ve 5 dakika içinde sonuç verilecek ve onaylanan tutarlar hesaplara aktarılarak kullandırılacak.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak kişilere SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi olması halinde bu bankalardan maaş alma halinde daha önce kredi kullanmışlar ya da düzenli ödemeler yapmışlar ise bankaların resmi internet bankacılığı uygulamalarına girip 20.000 TL krediyi hafta sonu olsa da kendi hesaplarına ödeme yatırabiliyorlar.

Son günlerde özellikle de emekli olanlar için kredi kampanyaları düzenleyen kamu bankaları yalnız emekli olan kişiler için sağladığı bu kampanyalarda en düşük faiz oranları ile birlikte ve devlet destekli şekilde kredi vereceği için, kredi notları düşük de olsa bankadan maaş almanız halinde kredi onayı alabilirsiniz. 20.000 TL ve üzeri kredi almak isteyen emekliler için de ihtiyaç kredisi için ödemeleri sağlanacak. Bu bankalar sizlere uygun faiz oranları ile beraber işlemlerinizi tamamlayarak kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapacak ve ödemelerden çok hızlı bir şekilde yararlanmanız için ödemeyi hesaplara yatırırak da kullandırılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.