İş Bankası 17.500 TL REKOR promosyonu sabah saatlerinde DUYURDU! 3 gün içinde tüm emeklilerin hesabına paralar yatacak

İş Bankası 17.500 TL REKOR promosyonu sabah saatlerinde DUYURDU! 3 gün içinde tüm emeklilerin hesabına paralar yatacak

İş Bankası emekli maaş promosyonunu güncelledi. Ekim ayına özel kampanyalar duyurulmaya başladı. Akbank'tan sonra İş Bankası da yeni emekli promosyon kampanyasını duyurdu ve vatandaşlar başvuru yapmaları halinde 17.500 TL ödeme alacaklar. İşte, bu ödemeye

Emekli vatandaşlara promosyon kampanyası oluşturuldu. Türkiye'de emekli maaş promosyonları son zamanların en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Bankalar daha fazla müşteriye sahip olmak için adeta yarış halinde. Bu imkanları değerlendiren emekliler çalışacakları bankayı tespit ediyorlar. Bu tercihte ön plana çıkan bankalar arasında ise İş Bankası yer alıyor. İş Bankası Ekim ayına özel 17.500 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Maaş Müşterisi Olanlara Ödeme Yapılacak

Emekli maaş müşterisi olanlara ödeme yapılacak. Her ay güncellenen promosyon miktarları emeklilerin yakın incelemesinde. Banka politikalarına göre emeklilere yapılacak ödemeler sürekli güncelleniyor. SGK'nın belirlediği askeri tutarlar bu konuda belirleyici olmasına rağmen asgari tarifenin altında ödeme bu şekilde önleniyor. Emeklileri ikna etmek isteyen bankalar asgari tarifenin üzerine çıkıyor ve yüksek promosyonlarla maaş müşterilerini artırmaya çalışıyorlar.

İş Bankası Ekim Ayı Promosyon Kampanyası

İş Bankası Türkiye'nin en büyük bankalarından biri. Müşterilerine her açıdan hitap eden banka ekim ayı özel promosyon kampanyası ile de dikkat çekti. İş Bankası emekli maaş promosyonu kapsamında Ekim ayında yapacağı ödemeleri şu şekilde açıkladı.

Emekli maaş miktarlarına göre ödeme yapan banka 4500, 5250, 6.750 ve 7500 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 3 yıl bankada kalma şartına uygun olan kişilere bu ödemeyi veriyor. Bankada 3 yıl kalmanız sözüyle bu ödemeler birkaç gün içerisinde hesabınıza yatırılıyor.

İhtiyaç Kredisi Desteği Oluşturdu

Emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine emekli maaş promosyonu sağlayan banka bunun yanı sıra düşük miktarla faiz oranıyla kredi desteği de veriyor. 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlayan İş Bankası'ndan toplamda 17.500 TL ödeme alabilmeniz mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.