İş Bankası'ndan 18:30'da DUYURDU: SSK, BAĞ-KUR'lu, Emekliye REKOR PROMOSYON: Tam 20.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı

İş Bankası'ndan 18:30'da DUYURDU: SSK, BAĞ-KUR'lu, Emekliye REKOR PROMOSYON: Tam 20.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı

İş Bankası müşteri üzerine faizsiz ödeme yapılacağı açıklandı. 20.000 TL faizsiz nakit kredi ödemesi alacak olan vatandaşlar 20.000 TL için harekete geçti.

Bankaların müşterilere sunmuş olduğu avantajlar artmaya devam ediyor . İş Bankası da bu trende katılanlar arasında yer alıyor. İşCep üzerinden İş Bankası müşteri sormayı düşünen vatandaşlara muhteşem bir fırsat olarak kampanya hazırlandı. Faizsiz nakit avans ile bir dizi ayrıcalık sizi bekliyor. Detayları inceleyin ve bu çarpıcı fırsatlardan yararlanın. İşte kampanya detayları…

İşCep Müşterilerine Özel Kampanya

Kampanya tarihleri açıklandı. İş Bankası'ndan bu özel kampanya kasım ayı boyunca geçerli olacaktır. Bu süre zarfında İşCep müşterisi olmak isteyenler mobil uygulamada yer alan “müşteri olmak istiyorum” özelliği ile kredi kartı başvurusu yapabilirler. Bu fırsattan yararlanarak nakit avans fırsatı elde edebilirler. Faizsiz taksitli nakit avans almak isteyen İş Bankası müşterileri 6 ay vadeli olarak bu avanstan yararlanabilir, ihtiyacınıza uygun olanı alabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için taksitlerin nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında değişiyor.

Kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirerek başvuru sonucu alanlar için harika bir gelişme yaşandı. Kredi kartının fiziki tesliminin gerçekleşmesini beklemenize gerek yok. Maksimum mobil üzerinden kredi kartı limitinin %50'sini aşmayacak başta olmak üzere kampanya kapsamında faizsiz sitin 6 aydan farklı vadelerde 20.000 TL üzeri tutarlar için geçerli faiz oranları uygulanmaktadır. Ödeme planınızı bu şekilde ayarlayabilirsiniz. İşCep üzerinden müşteri olmak istiyorum özelliği ile kredi veya kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler 31 Aralık 2023 tarihine kadar kampanyadan yararlanabilirler. Tek seferlik olarak hazırlanan bu fırsat her müşteriye bir defaya mahsus oluşturuluyor.

İş Bankası Emekli Promosyonu

İş Bankası, SGK emeklilerine 7.500 TL'ye kadar promosyon teklif ediyor. Banka ayrıca, Maximum Kart kullanıcılarına aidatsız kart kullanımı gibi ek avantajlar sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.