Kampanya Başladı! O Bankadan Müşterilerine Anında 77.000 TL Destek Ödemesi Geliyor! İşte Kampanya Detayları...

Kampanya Başladı! O Bankadan Müşterilerine Anında 77.000 TL Destek Ödemesi Geliyor! İşte Kampanya Detayları...

Yapı Kredi Bankası duyurdu. Başvuru yapana TC. Kimlik Numarasının son hanesine göre 77.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek. Vatandaşlara duyuru yapan Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu kampanyayı paylaştı.

Kimlik numaranız ile başvurunuzu yapmanız durumunda 77.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, 24 ay vadeli kredi için kampanyaya katılarak, işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kimlik numaranızdan başvurunuzu yapmanız halinde ihtiyaç kredisi ödemesi almak isteyenlere 5 dakika içinde sonuç veriyor. Acil ihtiyacınızın olması halinde, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz ve kredi kullanabilirsiniz.

T.C Kimlik numaranızdan nakit başvurunuzu yapmanız durumunda 77.000 TL ihtiyaç kredisi alacak olanlara 24 ay vadeli kredi başvurusu Yapı Kredi Bankası'ndan yapabilir. Yapı Kredi Bankası, resmi interneti üzerinden yapılan duyuru ile ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara banka müşterisi olmaları şartı ile işlemlerini 5 dakika içerisinde, şubelere gitmeden de yapabilecekleri açıklandı.

SMS ile Kredi Kampanyası

SMS ile kredi için başvurusu oluşturmak için kredi başvurunuzu cep telefonunuzdan mesaj ile anında yapabilirsiniz. TC kimlik numaranız, aylık gelir ve doğum tarihiniz ile bu mesajı 44 11 gönderen tüm bireysel müşterilere Yapı Kredi Bankası'ndan SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayarak, başvurularını gerçekleştirmiş olacaklar. Kimlik numaranızdan anında yapılacak olan sorgulamada, kredi notu yüksek olanlara SMS ile kredi verilebilmektedir.

Mobil Kredi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası'ndan mobil ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara internet bankacılığı uygulamaları ile işlem yaptırılabiliyor ve şubelere gitmeden de kredi sağlanıyor. 77.000 TL kredi kampanyasına katılım sağlayarak başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız işlemlerinizi hızlıca yapabilir ve kredi ödemenizi anında hesaplarınıza yatırabilirsiniz. 77.000 TL kredi kampanyasına katılım ile ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olan tüm kişilere hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri gerçekleştirilerek, onay verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.