Kamu Bankalarından Müjde Geldi! Ziraat, Halk ve Vakıf Bank'tan 50 Bin TL Ödeme Yapılacak...

Kamu Bankalarından Müjde Geldi! Ziraat, Halk ve Vakıf Bank'tan 50 Bin TL Ödeme Yapılacak...

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank hemen ödeme verecek. 50.000 TL kredi kampanyasını duyurdu. Mart sonuna kadar bu ödemeler yapılacak. İşte detaylar...

Ziraat, Vakıf ve Halk Bankası hesabı olanlar için yapılan yeni açıklamada nakit kredi alacak olan kişilere uygun faizler ile bu ödemelerin gerçekleştirileceği duyuruldu. İşte detaylar...

Nakit kredi kullanmak istiyorsanız başvuru işlemlerinizi gerçekleştirerek Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bank'tan 50.000 TL kredi ödemesi alabilirsiniz. 50.000 Lira kredi başvurusu yapacak olanlara 36 ay vade ile ödeme tablosu oluşturup ihtiyaç kredisi sağlanabilecek.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank hesabınızdan başvuru işlemlerinizi yaptığınızda kullanabileceğiniz 50.000 TL'lik kredi sizlere ilk taksit ödemeniz için 90 gün ertelemeli yapılmaktadır. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılıp başvuru işlemini yaparak tüm vatandaşları ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli ve düşük faiz oranları ile beraber kredi ödemesi gerçekleştirmektedir. Kredi ödemeleri için banka şubelerine gitmeden internetten başvuru yapmak istiyorsanız bankadan yapılan bu kredi kampanyasına internet bankacılığı veya mobil uygulamaları kullanarak katılabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası kredi kullanacak olanlara bu kampanya ile kişilerin belirli şartlara uygun olması halinde işlem sağlamaktadır. 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi sigortalı çalışanlara son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmaları şartıyla, emekli olmaları halinde ve emekli maaş hesaplarının da bu bankalar üzerinden alınması halinde kredi ödemeleri yapılarak hızlı bir şekilde işlem sağlanmaktadır.

Ziraat, Vakıf ve Halk Bankası yapmış olduğu bu kredi kampanyaları ile kendi resmi internet sitesinden açıkladı. Başvuru işlemlerinden almayı sürdürecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.