Maaş Promosyon Miktarları Duyuruldu! 16 Bin 500 TL Nakit Ödeme Yapılacak...

Maaş Promosyon Miktarları Duyuruldu! 16 Bin 500 TL Nakit Ödeme Yapılacak...

Maaş promosyon ödemeleri hakkında farklı kurumlardan peş peşe ödeme haberleri açıklanmaya başladı. İşte ödemeye dair tüm detaylar haberimizde...

Emekli maaşlarını üç yıl boyunca seçtiği bankadan alacağını taahhüt eden kişilere maaş ödemesinin miktarına göre değişen meblağlarda promosyon ödemesi verilirken, çalışan kişiler de kurumlardan yapılacak olan tüm açıklamaları yakından izliyor. Bu çerçevede çalışanların maaş promosyonlarına dair bankalar ile anlaşma yapılması durumunda bakanlıklar, belediyeler, üniversiteler, müdürlükler, sendikalar ve diğer çeşitli kurumlar kamuoyuna konuya dair bilgi veriyorlar.

16.500 TL Promosyon Ödemesi Verilecek...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden önceki hafta gelen açıklamada 16.500 TL promosyon ödemesi noktasında anlaşma sağlandı. Konuya dair sosyal medya üzerinden şu sözler yer aldı:

”İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Eyyübiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personelinin Banka Promosyon ücretlerinin yapılan görüşmeleri sonucunda Halk Bank ile net 16.500 TL peşin olarak ödenmesinde anlaşmaya varılarak protokoller imzalanmıştır. Tüm personelimize hayırlı olsun.” sözlerine yer verildi.

Promosyon Ödemelerine İlişkin Duyurular Yayınlandı

Bankalar tarafından verilen emekli promosyonu kampanyaları sürerken, çalışanlara sağlanacak promosyonlar için bankalar ile görüşmeler sürüyor. İlerleyen dönem için promosyon ödemelerine ilişkin yepyeni açıklamalar yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.