Meclis Onayından Geçti! Hemen Ödeme Alabileceksiniz! Her Aileye 950 TL, 1.100 TL ve 1.250 TL Ödeme Yapılacak...

Meclis Onayından Geçti! Hemen Ödeme Alabileceksiniz! Her Aileye 950 TL, 1.100 TL ve 1.250 TL Ödeme Yapılacak...

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri yapılmaya başladı bilgisi açıklandı. Her aileye 950 TL, 1.100 TL ve 1.250 TL ödeme müjdesi verildi. İşte tüm koşullar...

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemelerinin son sürat devam ettiği belirtilerek Aile Bakanlığı'ndan bu destek ödemelerinin başladığı bildirildi. Hane başına 950 TL, 1.100 TL ve 1.250 TL ödeme yapıldığı belirtilerek ödmelerin en son bugün hesaplara geçtiği ifade edildi.

Düşük gelirli vatandaşlara ve hanelere destek olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi yapmaya devam ettiği belirtilerek bu doğrultuda Mart ayından itibaren destek ödemelerinin başladığı ifade edildi.

Bakan Yanık'tan Açıklama Geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklma geldi. Aile Destek Programı ödemeleri için geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılacak bilgisi verildi. Ayrıca ödemelere ilişkin Bakan Derya Yanık'ın açıklamaları da şu şekilde olmuştu:

"Sosyal hizmet ve sosyal yardım politikalarımızı aile odaklı bir anlayışla geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Türkiye Aile Destek Programı’nın Mart ayı ödemelerini bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırmaya başlıyoruz"

Ödeme İçin Başvuru Koşulları Nedir?

Bakanlık Aile Destek Programı kapsamında hane içinde kişi başına düşen aylık gelir baz alınıyor. Söz konusu olan bu ödemeler ile başvuru işlemleri onaylandıktan sonra 10 gün içinde ödeme de yapılacağı duyuruldu. Başvurular ise e-devlet üzerinden de yapılıyor. Başvuru yapacakların ise şu tutarlarda ödemeleri yatırılıyor:

  • 450 TL ve altı olanlara 1.250 TL ödeme
  • 450 TL üzeri – 911,15 TL ve altına 1.100 TL ödeme
  • 911,15 TL üzeri – 1.372,30 TL ve altına 950 TL ödeme verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.