O Bankadan Müşterilerine 20.000- 30.000 ve 40.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Başvuru Koşulları ve Detaylar...

O Bankadan Müşterilerine 20.000- 30.000 ve 40.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Başvuru Koşulları ve Detaylar...

QNB Finansbank'tan banka kartı kullananlara, 20, 30 ve 40.000 TL ödeme verilecek. İşte bankadan gelen o açıklama ve ödeme için başvuru koşulları...

QNB Finansbank müşterilerine müjde verildi. Banka üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyenlere yeni kampanyalar 20.000, 30.000 ve 40.000 TL'den yeni bir kredi ödemesi verileceği duyuruldu. QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi başvuru için başvuru koşullarına uygun olmanız gerekiyor. Bu vatandaşlar bankanın yaptığı yeni kredi kampanyası ile beraber hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi sağlayabilecek. Kredileri hesaplarına yatırarak hemen aynı gün tutarı kullanabileceklerdir.

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu için banka sizlere hızlı bir şekilde kredi sonucu verirken nakit kredi kullanacaklara belirli koşullar ile paraları hesaplarına aktarılarak da kullandırılmaktadır.

QNB Finansbank'tan 40.000'ye kadar ihtiyaç kredisi %1,99 faiz oranı ile mart ayı sonuna dek verecek ve sizlere aylık taksit ödemesi 1.694,78 TL olacak. Bu şekilde 40.000 TL kredi kullandırmaktadır. QNB Finansbank'tan başvuru işleminizi gerçekleştirmeyi istiyorsanız ihtiyaç kredisi için başvuru yapacaklara vatandaşların 40 bin lira kredi ödemelerini alabilmeleri için öncelikli şekilde banka kredi puanının da yüksek olması gerekmektedir.

30.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara yine %1,99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verilirken aylık taksit oranları da 36 ay vade ile 1.271,08 TL olarak sizlere sağlanmaktadır. QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu için vatandaşlara nakit ihtiyacı olması halinde işlemlerinizi gerçekleştirip dilediğiniz an kredi ödemesi yapılmaktadır. QNB Finansbank'tan kredi kampanyasına katılıp başvuru gerçekleştirmeyi istiyorsanız işlemlerinizi hemen aynı gün krediniz onaylanacak ve nakit krediniz istediğiniz zaman kullanabilecek.

Yeni Müşteri Kampanyası:*Yeni müşterilerimizin yararlanabileceği 50.000 TL ve 24 ay vadeye kadar 1.39% faiz oranıdır.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel oranlardan yararlanabilirsiniz.

Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta.

Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank’tan alan müşterilerimize özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.