Özel Bankalardan Peş Peşe Duyuruldu! Anında 35 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Özel Bankalardan Peş Peşe Duyuruldu! Anında 35 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Yeni yılda da bankaların rekabetleri devam ederken son açıklamalar Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank'tan geldi. 35.000'lik yeni kredi kampanyasının detayları belli oldu. İşte kredi başvuru detayları…

Gelir belgesiz 35.000'lik ihtiyaç kredisi için yeni kampanyalar Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank'tan geldi. Garanti Bankası tarafından başlatılan kampanyaya Akbank ve Yapı Kredi Bankası da dahil oldu. Gelir belgesi olmadan 35.000 TL'lik kredi ödemesi yapılacağı belirtilirken nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar da bir nebze rahatlamış olacak. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara hızlı bir şekilde ödeme yapılacağı aktarıldı. 3 bankanın başlatmış olduğu kredi kampanyasının detayları açıklandı. İşte kredi başvuru detayları…

GARANTİ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

Garanti Bankası'ndan kredi almak isteyen vatandaşların banka tarafından belirlenen bütün şartlara uygun olması gerekiyor. Başvuru yapacak kişilerin banka müşterisi olması durumunda ise kredi ödemelerinin internet bankacılığı üzerinden yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda banka müşterisi olan kişilerin 7/24 internet uygulaması üzerinden işlem yapabileceği duyuruldu. Bunun yanı sıra Garanti Bankası şubeleri üzerinden de gelir belgesi olmadan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

YAPI KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası'nın sağlamış olduğu kampanya kapsamında SMS üzerinden başvuru yapacak kişilerin telefonun kısa mesaj kısmından T.C kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi ile 41 11'e mesaj göndermesi gerekmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan müşterilere 35.000 TL’lik ödeme yapılabilecek.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya sonradan dahil olan Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası için katılım şartlarını açıkladı. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunacak olan kişilerin banka müşterisi olması durumunda Akbank internet işlemleri üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi. Akbank Direkt uygulaması üzerinden 35.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceği aktarıldı. Başvurular kapsamında 36 ay vade seçeneği sunulurken düşük faizli ihtiyaç kredisi için hızlı bir şekilde ödeme yapılacağı duyuruldu. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan başvurularda ise ödemelerin aynı gün içerisinde hesapları aktarıldı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.