PTT Kredi Desteğini Duyurdu! 20.000 TL'den 80.000 TL'ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz...

PTT Kredi Desteğini Duyurdu! 20.000 TL'den 80.000 TL'ye Kadar Ödeme Alabilirsiniz...

PTT'den 20.000 TL ile 80.000 TL'ye kadar ödemelerin kabul göreceği bir kredi kampanyasının startını verecek. İşte o ödemeye ilişkin detaylar...

PTT'den bu ödemeler TC kimlik kartı ile alınabilmektedir. "PTT ihtiyaç kredisi" kapsamında kredi almak isteyenler PTT şubelerine kimlik ile başvuru yapmaları mümkün.

PTT'den Verilecek Ödemenin Detayları Nedir?

PTT'nin internet sitesi üzerinden gerçekleşen duyurular kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TC kimlik kartlarını beyan ederek başvuru yapabilecekleri açıklandı. Bu açıklamaya göre, 20.000 bin ile 80.000 TL arasında değişen kredi başvurularında bulunmak için tek koşul kimlik ibrazı oluyor. PTT'den bu koşulu karşılayanlar destek ödemesi alabilecekler. Başkasının vekâletini elinde bulunduranlar, o kişi için başvuru yapamazlar. Başvuru işlemi yapılsa da dikkate alınmayacaktır. Başvuru esnasında gerekli belgelerin imzalanması da gerekmektedir.

PTT'den ihtiyaç kredisi kampanyasına dahil olmak isteyenlere PTT şubelerinden başvuru imkanı sağlanıyor. İsteyen herkes bu kampanyadan faydalanabilir. İşlem süresi de oldukça kısa tutuluyor ve Türkiye'nin her ilçesinde bulunan PTT şubelerinden geniş erişilebilirlik sağlanıyor.

SMS İle Başvuru Mümkün mü?

Kampanya için PTT şubelerine dahi gitmeden mobilden de katılım mümkün. Yalnızca yapılması gereken telefonun mesaj kısmından "PTT" yazıp boşluk bırakmak ve TC kimlik numarasını yazarak göndermek olacaktır. Bilgilendirme ise çok kısa bir zaman içinde sonuçlanacaktır.

Emekli PTT'ye Şahsen Başvuru Yapabilir mi?

Emekli olanlar PTT'den kredi başvurusu yapabilecek kişiler arasında yer alıyor. Ancak kredi başvurusunu tamamlayan emekliler için durum çok farklı oluyor. Emeklilere yapılan tüm ödemeler devletten yapıldığı için kredi kullanmak isteyenler emeklilerin emekli maaş ödemelerini PTT'denn banka nezdindeki emeklilik hesaplarına aktarmaları gerekiyor. Emeklilik hesabı üzerinden kredi talepleri yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.