PTT'den Başvuran Alıyor! TC Numaranıza Göre 20.000 TL Ödeme Alabilirsiniz...

PTT'den Başvuran Alıyor! TC Numaranıza Göre 20.000 TL Ödeme Alabilirsiniz...

PTT'den başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyacı kredi kullanacak olanlara uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri yapılacak. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Ptt'den resmi internet sitesinden paylaşılan yeni kredi haberi ile birlikte uygun faizler ile kredi almak isteyenlere 5 dakika içerisinde ödeme verileceği duyuruldu. İşte detaylar...

Ptt'den son zamanlarda 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kendisini vatandaşların kimlik numaralarından yapılacak olan sorgulama ile beraber vereceğini açıkladı. PTT 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılıp, başvurularını gerçekleştirmek isteyenler uygun faizler ile kredi ödemeleri gerçekleştirmeye sürecektir.

PTT'den İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Nasıl Gerçekleştirilir?

PTT'den ihtiyaç kredisi için başvuru yapacaksanız, PTT'ye giderek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. PTT'nin resmi internet sitesinden yapılan duyurularda başvuru işlemlerini gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyenlere T.C kimlik numaralarından yapılacak olan sorgulama da PTT gişe personeli vasıtası ile beraber Aktif Bank'tan kredi verilmektedir. T.C kimlik numarasından yapılacak sorgulama ile kredi notu düşük olana PTT'nin başlatmış olduğu, İhtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirsiniz.

PTT Emekli Kredisi Kampanyası Duyuruldu

PTT yalnızca bireysel müşteriler için değil emekli maaşını kendi bankasından alanlara da ödeme vereceğini duyurdu. Ptt'den Emekli Kredisi kampanyasına katılma talebiniz ve başvuru işleminiz varsa işlemlerinizi tamamlayıp, PTT'den hemen kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ptt, emekli kredisi için maaşınızı bu bankaya taşımada ve ilk maaşınızı hemen çektikten sonra PTT'den başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

SMS ile PTT Kredi Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

SMS ile PTT'den ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olanlar cep telefonlarından kısa mesaj atıp, başvuru yapabilirsiniz. PTT yazarak boşluk bırakıp, kimlik numaranızı yazarak 30 50 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi için başvuru yapmış olacaksınız. PTT'den işlemlerinizi gerçekleştirerek, kredi kullanacak olanlara uygun faizler ile ödemeler gelmektedir. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım için vatandaşlar, banka müşterisi olma halinde ödemelerini istedikleri her an alabilmektedir. Ptt, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılım sağlayarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyenlere aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılır. Ptt'den yapılacak olan başvuru ile onay alan kişiler istemeleri halinde ev veya iş ikametinde bu kredileri kullanabilmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.