PTT'den Görülmemiş Fırsat! Başvurana Anında 20.000 TL Kredi Ödemesi Yapılacak...

PTT'den Görülmemiş Fırsat! Başvurana Anında 20.000 TL Kredi Ödemesi Yapılacak...

PTT'den ihtiyaç duyan vatandaşlara müjde geldi! T.C kimlik numarasının son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara 20.000 TL'ye kadar nakit desteği sağlanacak. İşte bu desteğe ilişkin detaylar...

PTT son dönemde ihtiyaç sahipleri için ard arda fırsatları duyurdu. Resmi sitesinde de bir duyuru gerçekleştirildi. Yapılan bu paylaşımda ise yeni kredi haberi verildi. PTT'den uygun faizli kredi çekmek isteyenlere 5 dakika içinde ödeme yapılabileceği açıklandı.

Bir süre önce PTT'den 20.000 TL'ye varan gelir belgesiz ve yalnızca vatandaş kimlik numarasıyla ihtiyaç kredisi temin edebileceği konusunda bir duyuru geldi. PTT 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenlerin başvuru sonrasında krediyi doğru faiz oranı ile geri ödeyebileceği aktarıldı.

PTT'ye İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

PTT'den ihtiyaçlarınız için kredi başvurusu yapacaksanız PTT şubelerine bizzat giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. PTT'nin resmi sitesinden yapılan duyuruda başvuru işlemlerini tamamlarken nakit kullanmak isteyen vatandaşlara TC kimlik numaraları ile sorgulama yöntemi ile PTT gişe çalışanları ile işbirliği içinde Aktif Bank'tan kredi alınabileceği açıklandı. PTT'nin kredisi düşük kişilere sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası için TC kimlik numarasından yapılan talep ile katım sağlayabilirsiniz.

PTT'den Emekliye Özel Kredi

PTT'den yalnızca bireysel müşteriler için değil emeklilere de kendi bankaları üzerinden ödeme yapacağı duyuruldu. PTT'ye emekli maaşınızı taşımanız şartı ile kredi kampanyasına katılabilir ve işlemlerinizi anlık olarak tamamladıktan sonra PTT kredisini alabilirsiniz.

PTT SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT'den SMS yöntemi ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar cep telefonlarının kısa mesaj kısmından mesaj atarak kayıt olabilirler. Mesaj hanesine PTT yazın, sonra bir boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazıp 30 50'ye SMS gönderin. İşlemlerinizi PTT'lerden tamamlayarak, kredi kullanacak kişiler doğru faiz oranında ödeme alabileceklerdir. Acil şekilde bu kredi kampanyasına katılmak için banka müşterisi olmaları koşulu ile ödemeleri istedikleri an verilebilir.

PTT'den kredi ve bireysel müşteri olmak ve taleplerini yerine getirmek isteyenlere kredi geri ödemeleri de aynı mesai saati içinde yapılmaktadır. PTT'den talep için onay almış olanlara bu krediler dilerlerse evlerinden dilerlerse iş yerlerinden sağlanabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.