QNB Finanbank'tan Kredi Kampanyası Başladı! 19 Yaş Üstü Başvuru Yapana Destek!

QNB Finanbank'tan Kredi Kampanyası Başladı! 19 Yaş Üstü Başvuru Yapana Destek!

QNB Finans Bankası anında kredi kampanyası başlattı! 19 yaş üzeri kişilere verilen bu haber önemli! Sizin de onaylanmış krediniz olabilir. İşte tüm detaylar...

QNB Finansbank'tan başvuru yapana anında bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde kredi sağlanıyor. Nakit ihtiyacı olana verilen bu krediden tüm vatandaşlar 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz şekilde yararlanacak. Bu ödemelerin onayı halen sürüyor. QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi almak için tüm vatandaşlara belirtilen politikalar ile kredi ödemeleri hızlı birşekilde veriyor.

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı duyulması halinde kredi başvuru işlemlerini gerçekleştirerek, uygun faizle kredi alabilecekler. 50.000 TL kredi ödemeleri için 36 ay vade olan bir tablo oluşturarak geri ödemesini yapabilecekler.

SMS Kredi Kampanyası

SMS yöntemi ile ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştiren bankalardan en çok tercih edilen olan QNB Finansbank, yaptığı kredi kampanyası için cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, kredi onayı alıp almadığını, sizlere belirtiyor.

TC kimlik numaranızı 50 30'a mesaj olarak göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurunuz tamamlanmış olacak. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan tüm bireysel müşteriler kredi onayı almaları ile birlikte en yakın banka şubesine gidip kimlikleri ile beraber onaylanan tutar kadar kredi alabilecekler.

Cep telefonlarınızdan SMS ile başvuru yapmamanız durumunda bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradaki kredi başvuru formunu doldurmaları halinde ücretsiz olarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. Cep telefonlarından SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunun sonrasında işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere 5 dakika gibi bir süre içinde kredi sonucunu verecek. Bu bankalar, yapmış oldukları kampanyalar ile beraber uygun faizli kredi ödemeleri gerçekleştirilmeye devam edecek. Bankanın resmi sitesinden girerek güncel kredi faiz oranları hakkında detaylı bilgileri hemen alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.