QNB Finansbank'tan 70.000 TL Kampanyası Duyuruldu! Başvuran Alıyor...

QNB Finansbank'tan 70.000 TL Kampanyası Duyuruldu! Başvuran Alıyor...

QNB Finansbank'tan görülmemiş kampanya duyuruldu. En kolay kredi, en basit onay ve QNB Finansbank SMS yöntemiyle vatandaşlara 70.000 TL destekte bulunacak. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan SMS ile ihtiyaç kredisi alacak olan müşterilerine müjde duyuruldu. Banka 70.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi sağlayacak. Finansbank hızlı bir şekilde kredi ödemesi yaparak ve banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan vatandaşlara hızlı bir şekilde işlem sunuyor. 70.000 TL ihtiyaç kredisi almak isteyen herkese banka müşterisi olmaları durumunda internet bankacılığından kullanabilir ve bu şekilde de ihtiyaç kredisi başvuruları yapılabilmektedir.

Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak tüm vatandaşlar nakit kredi almayı istiyorlarsa istedikleri zaman başvurularını yaparak SMS atabilir. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlere 70.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi cep telefonları üzerinden mesaj yolu ile aynı gün içinde ödenmektedir.

SMS ile kredi başvurusu için başvuru işlemlerinizi banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmından girip TC'nizi yazarak 50-30'a göndermeniz durumunda ihtiyaç kredisi başvurunuz gerçekleşmiş olacak. 

Bu bankadan başvuru işlemlerini tamamlayacak olan tüm bireylere özellikle de bankanın müşterisi olmaları şartı ile nakit paraları hesaplarına aktarılacak. Mobil uygulamadan yapacak olduğunuz tüm ihtiyaç kredileri hızlıca yatırılarak ne kadar kredi ödemesi alacağınıza ilişkin bilgiler internet bankacılığı vasıtası ile belirtilmektedir.  

70.000 TL'lik kredi başvurusu yapacak olanlar 24 ay vade ile işlemlerini gerçekleştirebilirler ve ilk taksit ödemeleri de 90 gün ertelemeli şekilde bu bankalardan kullanabilmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.