SGK Destekli Ödeme Kampanyası Başladı! Kamu Bankaları ve PTT'den 80.000 TL Ödeme Yapılacak...

SGK Destekli Ödeme Kampanyası Başladı! Kamu Bankaları ve PTT'den 80.000 TL Ödeme Yapılacak...

SGK'dan yardımlar yapılmaya devam ediyor. Kamu bankalarından ve PTT üzerinden emeklilere 80.000 TL ödeme yapacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kamu bankaları olan Ziraat, Vakıf ve Halkbank ile PTT'den emekli olanlara nakit ihtiyacı olması halinde işlemlerini yapacakları bir kampanya hazırlandığı duyuruldu. İşte detaylar...

80.000 Liraya kadar hem kamu bankalarından hem de PTT'den emekli maaşı alanlar başvuru yaparak gerçekleştirip istediklerinde SGK'dan destekli nakit ödemesi verilecek. SSK ve SGK emeklileri tarafından yapılan başvuru işlemleri ile istedikleri zaman nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Kamu Bankaları ve PTT'den Ödeme Verilecek

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'dan emekli maaşı alanlara maaş müşterisi olmaları durumunda tüm vatandaşlara nakit ihtiyaç halinde banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde başvuru sağlanıyor.

PTT üzerinden de SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyası sağlanıyor. Kredi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek isteyenlere başvuru koşulunu karşılaması halinde hızlı bir şekilde kredi ödemeleri aynı gün içinde sağlanmaktadır.

PTT'den SMS ile kredi için başvuru yapmak için kredi başvurusunu PTT yazıp boşluk bırakıp, TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 30 50'ye göndermelisiniz. PTT'nin yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi ile vatandaşlara uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri yapılarak ihtiyaç kredisini kendi hesaplarınıza yatırmanıza da olanak sağlamaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.